Vakıfbank
24 ünde en yüksek 27,54
25 inde en yüksek 27,78
28 inde en yüksek 27,40
29 unda en yüksek 26,40
Sen hangi karı ne zaman realize ettin.😂
Beni başkasının cebi hiç ilgilendirmez ama sen yazınca merak işte.
buraya herhangi bi poz yazmak istemiyorum aslında, bazen kendimi tutamayıp yazmış bulunuyorum.. geçen çarşamba sabah bi satış geldi, pitch kuurusunun biri kendinden geçmiş, benim pozu kast ederek -battı battı diye bayram etmiş, kendi para kazansa bu kadar sevinmez, akşam foruma bakarken gördüm.. sonra düştüğü yerden 300 puan yukarı topladığını görünce sus pus kesilmiş orrspp evladdı, ruhu çürük bunların, suratlarına tükürsen yarabbi şükür diyen karaktersiz sürüsü
bu andavallar dolar shortları bile karla vermiştir..
![]()
ben de anlayamadım üstad.. mesela napacan hangi gün olduğunu anlasan ??
para kaybetmem hoşuna mı gidecek, kazandıysam üzülcen mi ??
ben piyasa hakkında bi fikrim varsa yazıyorum bazen, direkt yazıyorum, dümdüz.. hüstad geçinenler gibi şurayı kırarsa şu olur, burayı kırmazsa bu olur gibi yuvarlak, her türlü kendimi haklı çıkmış gösterebilicem gibi şeklde yazmıyorum, o tiplerden her yerde bol bol var
bak.. mesela 10 sene evvelki bi kaç gün sürmüş bi dolar short pozisyonunu bile on senedir gelip gelip 653 defa hatırlatarak bana laf geçirdiğini zanneden zavallı tiplerle dolu burası, bunlarla mı uğraşalım.. piyasayı anlamaya mı çalışalım, işlem yapıp para kazanmaya mı çabalayalım, yoksa bu kapçık ağızzlılarla polemiğe girmekle mi uğraşalım ?? ne yapalım sen söyle
Sen vakıfbank trendhound Akbank alınca dayanamadım bende YKBNK aldım. Kapatsam mı diye düşünüyorum. Soru bunun içindi ben karışmam kara zarara herkesin kendi cebinden çıkar.
Yer İmleri