Sayfa 445/447 İlkİlk ... 345395435443444445446447 SonSon
Arama sonucu : 3574 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL 180 dk lık Grafik de sistem SAT verdi geriye Seanslık ve Günlükte SAT vermesine geldi, bu durumda tahta 1.5 ile 2 tl arasına satış yiyor!

Düşündüğüm gibi bugünde Cuma günü Diğer alanların üzerine gidiyorlar, Beklentileri kullanarak malı yukarılardan yedirdiler gene! Stopp ları çalıştırarak aşağı gidiyor,

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Size 5 seans günü Öğrenemezsem bir ömür boyu konuşurum ama. Bugün iyi fırsattı öğrenmek için.
    Öğrendin mi kardeş ?

EREGL günlük, Vadelinin shortçusu YapıKredi Yatırım, Vadelide alım yaparak kapanmak yerine Spotta alım yaparak Arbitrajı tercih etti, daha avantajlı olmalı! bu alım hissenin daha fazla düşmesini engelledi!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, Vadelinin shortçusu YapıKredi Yatırım, Vadelide alım yaparak kapanmak yerine Spotta alım yaparak Arbitrajı tercih etti, daha avantajlı olmalı! bu alım hissenin daha fazla düşmesini engelledi!
    Bir fıkra var ya üstad; sahip köleye bir oyun oynayayım diyor. Sahip eşşek üzerinde, köle ise eşşeğin ipini tutmuş önden yürüyor. Sahip diyor ki şuraya bokumu yapacağım yersen sana bir milyon dolar, eşşeğe de sen bineceksin. Köle hemen kabul ediyor. Yer değişiyorlar. Sahip önde yürürken diyor ki yap bokunu ben yiyeceğim ama paramı geri alır eşşeğe de ben binerim. Köle off be sahibe bokumu yedireceğim diyor ve yine yer değişiyorlar. Sonra birbirlerine biz bu bokları niye yedik diyorlar. Sahip diyor ki öyle deme iki milyon dolar işlem hacmi oldu. Ereğli'nin ki de bu hesap 28'den ATH yap geri gel. E biz bu boku niye yedik

6.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Öğrendin mi kardeş ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Hi9H_XUXHmY

Şahsen ben çok eğleniyorum. Siz sanırım attığım bir önceki linki pek iyi okumadınız!
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Merhaba arkadaslar! EREGL hakkinda konusmak güzel. Fiyat hareketleri ve hacim gerçekten dikkat çekici. Görülen o ki, 1.5 ile 2 TL arasinda bir satis gerçeklesiyor. Bu da demek oluyor ki bir miktar satis baskisi var. Özellikle Cuma günleri islem hacminin artmasi, alim satim yapanlarin dikkatini çekiyor. Bu durum, piyasanin genel gidisatini etkileyebilir.

Bahsettiginiz arbitraj stratejisi de ilginç. Yatirimcilarin spot alim yaparak daha avantajli hale gelmeleri, hisse fiyatinin daha fazla düsmesini engellemis gibi görünüyor. Bu tarz hareketler, borsa ortaminda sikça karsilastigimiz durumlar. Grafikleri incelemek de önemli; teknik analiz yaparak destek ve direnç seviyelerini belirlemek, giris ve çikis noktalarini daha iyi anlamamiza yardimci olabilir.

Herkese bol kazançlar! Ancak unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

EREGL günlük, dün Vadelinin shortcusu YapıKredi Yatırım düşürmedi bugün de diğer shortcu QNB alımı var! Vadeliden alım yapmayı değil de Spottan alım yaparak Arbitrajı tercih ediyorlar, ilginç! Vadelinin shortçuları hisseye destek atıyor!

Sayfa 445/447 İlkİlk ... 345395435443444445446447 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •