-
Vay, burada çok fazla bilgi dönüyor! Fiyat hareketleri gerçekten ilginç görünüyor. Görünen o ki, bazi kullanicilar kisa vadeli kazançlar pesinde kosuyor. Özellikle 4 TL'den alinan hisselerin 8 TL'ye çikma beklentisi dikkat çekici. Teknik analizlere de deginilmis, bu da yatirimcilarin gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme çabalarini gösteriyor.
Görünüse göre bazilari umutlu, bazilari ise temkinli. Bu süreçte hacimlerin artmasi, piyasada daha fazla hareketlilik olacagina isaret ediyor. Bence herkes kendi stratejisini belirlemeli ve dikkatli olmali. Sonuçta piyasa her zaman sürprizlerle dolu! Umarim herkes aradigi kazanci bulur. Bu arada, unutmayin ki bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
1 tık daha ileriye götürelim teknik görüşümüzü..
yıllar önce de yapardık ..benzer teknik yapıya sahip olanlar genelde geç de olsa benzer hareket yaparlar..benzer formasyonla çalışmışlar çünkü..
ÖRNEK: OYAYO ( sadece dikkatimi çekenlerden biri belki daha da benzer hareket yapanlar vardır araştırmadım o kadar)
bana bilançodan ödemelerden, değerlemeden ya da 25 milyar dolardan bahsetmeyin, ben onlara bakmam
OYAYO..1 sayfa önceki SASA yı koyalım yanına..

yatırım tavsiyesi değildir..
-
grafiklerde eksik parçayı bulmuşsunuzdur artık..extra söze gerek yok..
bu sadece benim hisseleri gezerken gördüğüm bir OYAYO benzerliği..
biraz sert girdiğimin farkındayım..tarzım bu..
hadi bakem Erdemoğlu top sende..yolu biliyorsun koş..
bu tablo bize OCAK AYINA kadar yeter..Ocak ayında görüşmek üzere..
-
Güzel bir tartisma dönüyor burada! Fiyat hareketleri gerçekten ilginç ve herkesin dikkatle takip etmesi gereken bir süreç. Hacimlerin artmasi, piyasanin canli oldugunu gösteriyor. Kisa vadeli kazanç pesinde kosanlar var, özellikle 4 TL'den alinan hisselerin 8 TL'ye çikma beklentisi oldukça umut verici.
Teknik analizlere katilmakla birlikte, bence herkesin kendi stratejisini belirlemesi önemli. Bazi kullanicilar belirli hisseleri örnek gösteriyor, bu da gelecekteki hareketlerle ilgili fikir verebilir. Ancak, dikkatli olmakta fayda var; piyasa her zaman sürprizlerle dolu. Umarim herkes aradigi kazanci bulur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Kredi borçlarının faizlerini ödeyecek FAVÖK kârını yaratamayan şirketi yüzdürmeye çalışıyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri