Sayfa 532/569 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Viop LXVII

200 baz puan indirim gelir
    bir halt olacağı yok.

2. Bulut abi geçmiş olsun. Bu virüslerden korunma yolu. Kekik yağı. Bıyığı olanlar şanslı. Hatta bunun için bıyık bırakılabilir. Saf kekik yağının kapağında ki buladı bıyığa sür. Hem akciğer temizlensin sigara içenler için. Hem virüsten korur. Ben covid olmadım. Kekik yağını yanımdan ayırmam. Toplu ulaşıma bineceğimde mutlaka bıyığa sürerim. Eccuk bıyık var kekik yağı sürmek için.

portföy yine ath yabdı....

4. gerek buradan gerek özelden geçmiş olsun dilekleri için tşkl
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    öncelikle geçmiş olsun.
    Yarın mevsimsellikten arındırmış enflasyon datası açıklanır.Faiz indirimlerinde ona bakacaklarını söylemişlerdi. O veri biraz daha eli yüzü düzgün gelirse 200-250 baz puan faiz indirimi gelebilir.
    Ancak bizdeki enflasyonun bundan sonraki kısmı tamamen yapısal problemlerle alakalı.Para politikasının çözebileceği kısım bu kadar.
    Yapısal sorunlar için uzun vadeli yapısal çözümler gerekli. Onlar yapılabilir mi?
    Şöyle örnek vereyim, Bir ülkenin nüfusunun %40 ı marmara bölgesinde ama o bölge tükettiği tarım ürününün %10 unu ancak üretiyordur. Bu ürünleri Antalyadan egeden İç anadoludan oraya taşırken, ürünlerin %30-40 ı daha pazara çıkmadan yolda bozulurken, o gıdayı deli gibi lojistik maliyetiyle, ülkenin en pahalı otoyollarında taşıyorsan o tarımsal üründe enflasyon düşemez.Kaldı ki o tarımsal ürünü üreten çiftçi de bitmiş durumda, hergün bir kısmı bir daha geri dönmemek üzere sektörden çıkıyor.
    eyvallah , yalnız şu var olaya kısa ve orta vade bakarak analiz yapmamız gerekli 2026 enflasyon %16 bekleniyordu bu rafa kalktı , ocak zamları , ücret zamları, senelik kiralar vs vs o rakamı bulma şansları kalmadı hatta benim düşüncem ocak-şubat pas geçme piyasa şuanda orta vade faiz indirim hikayesinin sekteye uğradığını fiyatlamaya başlayabilir . 24 ekim de bu verilerle yapmaması gerek ekimde yüksek gelecek çünkü , ama siyasi baskı ile kasımda toplantı olmayacağı için 100-150 ile geçirebilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    portföy yine ath yabdı....

Başarılarının ,kazancının devamını dilerim adaşım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Beşli çetedekiler…. Belki de borçlu şirketlerini devlete kakalıyor da olabilirler… çünkü bunların iktidarında her yapılanın tersini düşünmek bunu gerektirir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O zor, insan kendi ağacın ayaklarının altındaki dalı kesermi?...azerbeycan gezisinde şöyle diyordu,burada bizim çocuklarda var demişti,insan çocuğuna zeval verirmi,mesela burakın kafasını kesermi...

Manyak bu borsa yahu sattıkca yukarı aldıkca aşşağıya.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 532/569 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •