Originally Posted by Gentleman Alyag 83 .... Bunu 87 den, onu 83 den alacak kör yatırımcı (KY) kaldımı dostum? Herkesin gözü açıldı, herkes spek oldu
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Zaten coşuyorsunuz, fırtınalar gibi esiyorsunuz, göklerse uçuyor, engin denizlerde sörf yapıyorsunuz)))) Kopek baliklarinin arasinda yuzuyoruz Ustad ))
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
87-88 275 e 400
Originally Posted by Gentleman 87-88 275 e 400 bugunde bir cacık olmaz üstad gene gel gel yapıyorlar ihlaslara imrenir oldum 1 haftadır ahhhh ahhhhh
1 lira ufukta gözüktüüü ...... ))
Originally Posted by Gentleman Kopek baliklarinin arasinda yuzuyoruz Ustad )) Jaws'lara yem olma devri bizden geçti dostum...Her ikisinden de birer parça kopardık, yeter bize
Originally Posted by Amor6666 bugunde bir cacık olmaz üstad gene gel gel yapıyorlar ihlaslara imrenir oldum 1 haftadır ahhhh ahhhhh Start verildi, bu isin geri dönüsü yok
Forum Rules
Yer İmleri