Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.
desa daha duser mi ustad
Arkadaşlar topik ismi rüzgarlı hisseler ama siz gelip buraya rüzgarı tersinden görmüş hisseleri soruyorsunuz.
Hocam zahmet olmazsa lukskadife düsüsle ilgili bir yorum alabilirmiyim.gecen 5.25 alti stop demistiniz oyle yaptim yarin icin alim yapilabilirmi?
Sent from my SM-G930F using hisse.net mobile app
Slm Ruzgar1717 kolay gelsin bende sizden hdfgs ile ilgili teknik bilgi alabilirmiyim ve temel analiz tesekkurler
Sent from my SM-N9005 using hisse.net mobile app
Öncelikle ben dedim diye alım satım yapmayın lütfen,kendiniz alım satım fiyatı belirleyin ya da birçok grafik bakın ve tabi ki yatırım hesabınız olan aracı kurumu arayın,sorun.Komisyon almayı biliyorlar hizmet de vermeliler.
Hisseye gelince flamadan bayrak yapmaya döndüyse aşağıda L4 civarı tepki gelebilir.Bayrak formasyonu tamamlayacaksa yukarıda L5 civarı fiyat yukarı kırılmalı.Hisse çok hacimsiz,endeks 90 bin geçti,kurumsal endeks hisseleri bu rüzgarla hareket edebilir,değerlendirilebilir.Karar sizin.
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.
Yer İmleri