Sayfa 17/46 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 366 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Rüzgarlı hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by muradiyeli Yazıyı Oku
    üstat DAGI grafiğiniz mevcut mudur ?
    Bu hisselerde sana bana zor kazandırırlar.Hacim az,patron ne derse o.Tek iyi tanı ema 50 üstünde kapanışlar yapmış devam ederse ema 200 ve sonrası yatay dirençler izlenmeli.

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

desa daha duser mi ustad

3. #ihlas macd 0,007 james bond'a yeşil kırmızı öpücük mü atıyor

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

Arkadaşlar topik ismi rüzgarlı hisseler ama siz gelip buraya rüzgarı tersinden görmüş hisseleri soruyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by Rüzgar1717 Yazıyı Oku
    #ihlas macd 0,007 james bond'a yeşil kırmızı öpücük mü atıyor

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Çeyrek milyon lot 0,41 alan vahiy mi geldi dostum akşam akşam kademede 2,500 tl kazanma planları demek

6. Hocam zahmet olmazsa lukskadife düsüsle ilgili bir yorum alabilirmiyim.gecen 5.25 alti stop demistiniz oyle yaptim yarin icin alim yapilabilirmi?

Sent from my SM-G930F using hisse.net mobile app

7. Slm Ruzgar1717 kolay gelsin bende sizden hdfgs ile ilgili teknik bilgi alabilirmiyim ve temel analiz tesekkurler

Sent from my SM-N9005 using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by eastblood Yazıyı Oku
    Hocam zahmet olmazsa lukskadife düsüsle ilgili bir yorum alabilirmiyim.gecen 5.25 alti stop demistiniz oyle yaptim yarin icin alim yapilabilirmi?

Sent from my SM-G930F using hisse.net mobile app

Öncelikle ben dedim diye alım satım yapmayın lütfen,kendiniz alım satım fiyatı belirleyin ya da birçok grafik bakın ve tabi ki yatırım hesabınız olan aracı kurumu arayın,sorun.Komisyon almayı biliyorlar hizmet de vermeliler.

Hisseye gelince flamadan bayrak yapmaya döndüyse aşağıda L4 civarı tepki gelebilir.Bayrak formasyonu tamamlayacaksa yukarıda L5 civarı fiyat yukarı kırılmalı.Hisse çok hacimsiz,endeks 90 bin geçti,kurumsal endeks hisseleri bu rüzgarla hareket edebilir,değerlendirilebilir.Karar sizin.

[IMG][/IMG]

Sayfa 17/46 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •