GARAN ile BIST100 aynı oluyordu,
GARAN 9,75 BIST100 102,147
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
dünya kıvırma şampiyonu yönetimimizden taze inciler...
1-)sınırlarımıza,milli güvenliğimize bir tehdit olursa harekete geçeriz!!! "yani diyorlar ki yemedi e adam da topla tüfekle saldırmayacağına göre dediğim gibi olan tankların mazotuna oldu tabi bir de zaten çizik içindeki milli karizmamıza..."
2-)habur da muhatabımız merkezi bağdat yönetimimidir!!! "yani yine yemedi,zaten mal satmamız lazım,kapıyı neyim kapatamıyoruz kusura kalmayınız" diyorlar...
3-) vana meselesi valla patron sıkarız dedi ama sanırım bu da yemedi
yani bravo adamlara dünyayı dar ettik e o kadar toplantı,tatbikat,tehdit boşuna mı olacak değil mi
on puan daha kazandı sayın yöneticilerimiz...![]()
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Hafta sonları artık riskli,
O kadar şarkı türkü sözü söyleyip de aksiyon olmaz ise millet dikkate almaz.
Genelde piyasalar kapalıyken aksiyon alınıyor.
cuma seans kapanınca hafta sonu ırak kerküğe girecekte bizde girermiyiz bilinmez uçuşlr cuma 18 den sonra iptal Barzani iptal etmezse referandum sonucunu hafta sonu onun için pek hoş geçmeyecek gibi.
Bilançolar nedeni ile biraz kuru aşağıya basmaları en azından alıcıların geri durması normal. Kendi ayağına kurşun atma durumu olacak yoksa.
Bu Özal haini benim gözümde "Federasyonu konuşalım"diyerek 1.KürtAçılımını başlatan Kürt kökenli bir C.Başkanıdır.
O günlerde derhal vatana ihanet'den yargılanıp ipe çekilseydi 2.KürtAçılımına kimse cesaret edemezdi.
Tek düşündüğü K.Irak'daki soydaşı gördüğü işbirlikçi Kürt nüfusu Saddamın öc almasından korumaktı Türkmenlerle ilgili hiçbir kaygısı olmadı. N.Torumtay Türk ordusunun Özal'ın bu pis amacı için kullanılmasına engel oldu...
Yer İmleri