Sayfa 36/1006 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by eşkiya Yazıyı Oku
    günün en yükseğini, sert şekilde çizmeli herif...

126600 aktif...
    "Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz"...

2. GARAN ile BIST100 aynı oluyordu,
    GARAN 9,75 BIST100 102,147
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    dünya kıvırma şampiyonu yönetimimizden taze inciler...

1-)sınırlarımıza,milli güvenliğimize bir tehdit olursa harekete geçeriz!!! "yani diyorlar ki yemedi e adam da topla tüfekle saldırmayacağına göre dediğim gibi olan tankların mazotuna oldu tabi bir de zaten çizik içindeki milli karizmamıza..."

2-)habur da muhatabımız merkezi bağdat yönetimimidir!!! "yani yine yemedi,zaten mal satmamız lazım,kapıyı neyim kapatamıyoruz kusura kalmayınız" diyorlar...

3-) vana meselesi valla patron sıkarız dedi ama sanırım bu da yemedi

yani bravo adamlara dünyayı dar ettik e o kadar toplantı,tatbikat,tehdit boşuna mı olacak değil mi

on puan daha kazandı sayın yöneticilerimiz...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. Hafta sonları artık riskli,
    O kadar şarkı türkü sözü söyleyip de aksiyon olmaz ise millet dikkate almaz.

Genelde piyasalar kapalıyken aksiyon alınıyor.

5. cuma seans kapanınca hafta sonu ırak kerküğe girecekte bizde girermiyiz bilinmez uçuşlr cuma 18 den sonra iptal Barzani iptal etmezse referandum sonucunu hafta sonu onun için pek hoş geçmeyecek gibi.

6. Bilançolar nedeni ile biraz kuru aşağıya basmaları en azından alıcıların geri durması normal. Kendi ayağına kurşun atma durumu olacak yoksa.

7.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    özal o dönemde karşımızda devlet yok 1 tabur askerlede olsa içeri girelim dedi.Yarın bir gün masada olmak için girmemiz gerekir dedi.Genel kurmay başkanı girmeme adına gitti istifa etti.O gün ırağa girmiş olsaydık bugün bu durumda olmazdık. Ogün ırağa girmemek için elinden geleni yaptıranlar bugün bu durumda olmamızın sebebidir.
    Bu Özal haini benim gözümde "Federasyonu konuşalım"diyerek 1.KürtAçılımını başlatan Kürt kökenli bir C.Başkanıdır.

O günlerde derhal vatana ihanet'den yargılanıp ipe çekilseydi 2.KürtAçılımına kimse cesaret edemezdi.

Tek düşündüğü K.Irak'daki soydaşı gördüğü işbirlikçi Kürt nüfusu Saddamın öc almasından korumaktı Türkmenlerle ilgili hiçbir kaygısı olmadı. N.Torumtay Türk ordusunun Özal'ın bu pis amacı için kullanılmasına engel oldu...

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bu Özal haini benim gözümde "Federasyonu konuşalım"diyerek 1.KürtAçılımını başlatan Kürt kökenli bir C.Başkanıdır.

O günlerde derhal vatana ihanet'den yargılanıp ipe çekilseydi 2.KürtAçılımına kimse cesaret edemezdi.

Tek düşündüğü K.Irak'daki soydaşı gördüğü işbirlikçi Kürt nüfusu Saddamın öc almasından korumaktı Türkmenlerle ilgili hiçbir kaygısı olmadı. N.Torumtay Türk ordusunun Özal'ın bu pis amacı için kullanılmasına engel oldu...

Aynı görüşteyim...1950 den itibaren gelen bütün sağ hükümetler bu planın bir şekilde içinde olmuşlardır...Olmak istemeyen hükümetleri de (Kıbrıs ambargosu,2001 krizi gibi) bir şekilde elimine etmişlerdir...

Sayfa 36/1006 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •