Sayin Dogan35, sizin gibi ben de getiri performansini ve portfoy yatirim anlayisini begenmesem ve buradan acik acik elestirsem de Is yatirim yoneticilerine belirttiginiz hususlarda elestiride bulunmak istemem.

Bana gore yoneticiler hisse fiyatinin artmasi yerine portfoy buyuklugunun artisi ve dolayisi ile pay basina dusen karin artmasi ile sorumludurlar. Hisse fiyatini da kurum yoneticilerinin aldigi aksiyonlar sonucunda piyasa serbest okarak belirler. en azindan kuramsal olarak :-) )

Kisisel bir bireysel yatirimci olarak yaptigim tercih benim tercihim ve sonuclarini begenmiyorsam satar malimi ceker giderim. Ama kuruma sorumluluk baglamam. Yasal ve etik olarak kitaba uygun is yapiyorlarsa- Bence adamlar yasal olarak yapmalari gerekenleri yapiyorlar- daha iyisini yapabilirler mi ? evet kesinlikle... ama kalkip da endeks x puan artti ben de hisseyi Y kadar arttirayim demezler/ dememeliler. En fazla yapilacak kendi paylarini almak olur onda da zaten kendi cikarlarina uyuyorsa yaparlar.

Kisacasi bence burada sartini surtunu bildigimiz bir hisseden bahsediyoruz, sonuclar hos degilse elestirmek dogru degil bence...

Ote yandan ilave edeyim ne olur ne olmaz adamlar ile bir alakam yok onlarin avukati falan da degilim ama kendimce dogru olmadigina inandigim bir yorum zinciri icin (ki bu yorumlari sadece siz yapmiyorsunuz) saygi sinirlari icinde dusuncelerimi paylasmak istedim.

Saygilarimla

Sent from my iPhone using hisse.net