Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
endekse göre hareket etmiyor diye düşünenlere ( endekse önceden tepki veriyor aşağıya giden endekse bakıyor endeks dönecek yukarı çekiyor ,yukarı giden endekse bakıyor aşağı dönecek aşağı çekiyor hisseyi yani santraj oynar gibi bir sonraki hamleyi tespit edip endeksten önce reaksiyon gösteriyor) borsanın kalıcı bir yükseliş yapması gerekiyor ki bjk de yukarı çıkmaya başlasın .bir ara arka sayfalardaki yazılarda yüzde 2 lik endeksin çıkısına ayak uydurmadı yazmış bir arkadaş eğer o yüzde 2 lik yükseliş kalıcı olsaydı bjk yide çekecekti yukarı. yukarı ve aşağı hamlelerde bazı kademeleri az bir miktarda satarak yada alarak geçiyor sonrasında tekrar o kademelere gelerek oralarda satış yada alış yapıyor böylece kademeleri doldurmuş oluyor ,akıllı bir tahta yapıcımız var.
yukardakı yazıma hitaben tekrarlıyorum
birde şunuda ekleyeyim daha öncede yazmıştım zaten.kağıt endekse göre hareket etmiyor diyenler var hayır kâğıt endekse önceden tepki veriyor. bakıyor endeks yükseldi dönecek indiriyor aşağılara,baktı endeks düştü çıkacak yukarı bizimkide hisseyi endeksten önce istediği kadar yukarı çekiyorki yukardan malsatabilsin.ben daha hisseye gireli 1-2 hafta oldu öncedende hiç takip bile etmemiştim ama bu kadar kısa sürede bukadar bilgi verebiliyorum bazı arkadaşlar yazıyor bizler diyor şukadar dan beri burdayız bukadardan beri burdayız felan evet burdasın bayada olmuş ama boş olmuş sadece tahtayı izlemiş ömür bitirmişsin .