Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
anlayışınız ve saygınız için teşekkür ederim bundan sonra yazmadan sadece okuyucu olarak bağlanacağım yazmak enerji dalgalarımı bozuyor son mesajım aşağıdadır

elinizdeki tl ler kevgire dönecek izleyin dolar ve euro çok sert yükselecek izleyin erken satıp kar ettim diyeceksiniz yine terste kalacaksınız izleyin 3.40 dan alıp 3,50 den satanlar gibi üzüleceksğiniz gün 18’ ay hala akrep burcu ile 0 derecede kesişiyor ekonomik kaos çok yakında geliyor bu son mesajım 40 mesaj yazacağım demiştim sözümü tutacağım yazmayacağım okumayacağım topik açmayacağım topik açsam olacakları görebiliyorum yazdığımı yine kimse anlayamayacak şu an beynimin etrafında çok hızla dönenen gezegenlerin içindeyim burda mutluyum birinden bir diğerine zıplıyorum uçurumlardan atılıyorum insanlık dünyayı yok ediyor umut kayboluyor çığlıklar duyuyorum. bunları görüyorum büyük depremleri görüyorum okyanuslar kabarıyor büyük gemiler batıyor kaos karışıklık hepsini görüyorum çok net resim gibi film gibi hepsini görüyorum elveda sizlere
 Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
hiç bir yerde yazmıyorum benim gorduklerim 10 14 siddetinde buyuk depremler

YAŞ KAÇ bilmiyorum ama durum biraz raydan çıkmış
profesynel yardım gerekebilir.
Ankara civarındaysan tanıdık arkadaşlar var.
uygu rakam verdirtirim