Siz peki zahmet olacak o arşivleri hiç mi okumadınız?Bana ya da EKSİPNOS35 kardeşime laf çarparken.Bu son yazdığınız yazı ile bize karşı yazılar yazmanız çok çelişik olmadı mı peki?Orada reel olarak ortada olan 3 kişi var ikisi ben ve Eksipnos dostum zaten.Biz orada kağıdı övmüyorduk aksine arada dürüst düzgün yatırımcılar madur olmasın diye uğraşıyorduk.Çoğu şeyi bilmeden gidin fakir fukaraya yardım edin yazmadın mı bize?Sana göre bu işi gerçekten bilen hiçkimse düzgün dürüst olamaz yani öyle mi?Evt bu topiclerde yazıyorum daha önce kaç kez yazdım bende kendi aklımca bilgimin zekatını ödemektir tek amacım çünkü.Bunu da böyle biliniz.Özelinize benden özür dilemek zorunda kalacaksınız yazdım ondan mı hakaretvari cevap yazdınız.

Burada yıllardır BTCIM özelinde hissenin temelini ve bu fiyatları hak etmediğini kim savunmuş?Siz mi biz mi?Kaç kez şirket ile ilgili bir girişiminiz olmuş.Acaba bizim gösterdiğimiz bir çok çabanın 10 da birini gösterdiniz mi?O yüzden çok hatalı davranışlarınız oldu diğer topicde.Önce onların hesabını kendinize verin bence.İleride çünkü gerçekten bahsettiğiniz gibi bir yatırımcı iseniz bir gün tüm gerçekleri öğrendiğinizde nedenlerini çok iyi anlarsınız çünkü.Ben hala bazı şeylere ikna olmuş değilim.Yazılarınızı da dikkatle takip edeceğim.Göreceğiz bakalım bundan sonra kim ne için buradaymış.