Şimdi efem senin her yazdığına noktası virgülüne katılıyorum zaten sırf o yüzden 3. Çeyrek bilançosu iyi gelecek diye bilançodan 20 gün önce 25-26 bandından aldım hisseyi.. Hatta bir ara bilançoyu beklerken 28.68 yapmışlığı da vardır.. Ama bilanço gelecek ya satarmıyım? Tabi ki satmayız.. Bu sefer artık bilançodan bir gün önce fiyat 26 TL idi.. Ve bilanço açıklandığından bir gün sonra sabah teorik açılış fiyatı 32.32 idi.. Yani tavan fiyat.. Aracı kurum beni aradı isterseniz yarısını satalım tavana dedi.. Bende dedim ki yok yarısını değil de 1/3 ünü verelim.. [emoji23] sonra tabi ki tavan açmadı 27 lerde birşey açtı.. Tabi adamlar uyanık eşleşmede 32.32*yi gören KY ne yapar? Elinde olan elindekini satmaz.. Elinde olmayan ise o fiyatlardan toplar.. Sonuç ne oldu? Aşağıya devre kesti.. Bir gün yüzde 15.. Sonra yüzde 10.. Yüzde 8.. Derken 19.30 ları gördük.. [emoji23] [emoji23] yani dediklerine katılmakla birlikte acaba diyorum bir uyanık sadece biz mi varız 1 milyon yatırımcı arasında günde 100 kişinin gözüne takılmaz mı? Almaz mı 100 lot dahi olsa.. Her sabah eşleşmeye bakıyorum 200-300 lot. Bu nedir arkadaş.. Yani banvitin kazığı çok kötü kaçtı bana.. O zaman yorumları okuyorsun hacimsiz düştü tepki verir vs.. Silkelemedir şudur budur derken.. Bu günlere geldik.. Sen sanırım yeni aldın.. Valla açıkçası bu kadar alım fırsatı veren bir hisse görmedim.. Artık bu hisseyi 50 TL nin altında satarsam zarar yazar bana..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri