Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
banvitteyken %16 lık çıkış tepkisinden faydalanamamıştım...durdoya geçmişken bu seferlik de aynı şey olmasın diye trade yapmaya karar verdim ama onda da yanlış bir trade yaptım...hisse %16 lık bir çıkışı görmesine rağmen ben bu çıkışın ancak %8 inden faydalanabildim...

durdoda işlem hacmi çok yükseldi ve orda tam da ağırlıklı ortalamasının biraz üstünden bir kapanış oldu (4,57 ve 4,60) orda işlem hacminin çok yükselmesini olumsuz görüyorum ama ağırlıklı ortalamasının üzerinden bir kapanış yapmasını da olumlu görüyorum...bildim bileli çok aşırı işlem hacmi yükselişlerini sevmiyorum ve o tür durumları satış eşiği olarak görüyorum...artık orda ne olur bilemem...silverline ise bu gün bana göre güzel direndi ve ilk etapta olumlu işaretler üretti...

bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak ???
Dün durdo hakkında böyle bir yorumda bulunmuştum...o hisse biraz önce 4,32 yi görecek kadar düştü...yüksek işlem hacimlerini sevmediğimi söylemiştim...genelikle o durumdaki hisseler işlem hacmini düşürünceye kadar düzeltme isteğine girerler...durdoda son günlerde iştah yüksek idi bundan sonra nasıl davranır izleyip göreyim...

tecrübelerimi sınamak adına bu gözlemler iyi oluyor...