Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
Bu başlıkta varsa yoksa sanayi şirketleri yazılıyor. Ben de iki hisse yazayım. Halkb ve Ekgyo. İkisi de kamu şirketi. Halkb en büyük beşinci banka, Ekgyo ise sektörünün en büyüğü. İkisi de karlı, göstergeleri iyi, zengin ve eski şirketler. Batma ihtimalleri yok. Hisseler likit ve BIST30'dalar. İkisinin de hissesi diplerde sürünüyor. Bedavadan biraz pahalılar.
Gündemi takip edenler halkbankın üzerindeki kara buluttan haberdardır zaten o nedenle bu fiyatta, bunu da eklemek zorundayım.
İlgilenenlere temel göstergelerini ve uzun vadeli fiyat grafiklerini incelemelerini öneririm. Akıllarına yatarsa değerlendirsinler. Özellikle ölücüler ve iyi şirket hissesini ucuza kapatmak isteyenler bir baksın. Uzun vadede değerlerini bulurlarsa çok yüksek potansiyel kar bırakacaklardır.
EKGYO üzerinde de en az Halkbank kadar risk var, kaç tane batık projeye ortak belli değil

en basiti istanbul finans merkezi...

Dediğiniz gibi sanyiden gidiyoruz.

Ben sanayi dışı olarak ANHYT i takip ediyorum, temettü verimi iyi olmasa da bedelsiz ve büyüme potansiyeli sürekli var sektörü sürekli büyüyecek.

benzer şekilde İŞYAT önerenler de var.