Alıntı Originally Posted by barissello Yazıyı Oku
Şirketin elinde SPKnin uyardığı ve bir tarihe kadar satmak zorunda olduğu hisse senetleri var
Neden kanuni miktarın üzerinde şirketin alım yaptığını başkanın açıklaması lazım!
Holdingin bu ucuz fiyatlardan fazla hisseyi sattığını ve ne kadar zarara uğrattigini hesaplayabilirsiniz!

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satmak zorunda olduğu hisse senedi falan yok. 15 temmuz darbesi sonrasında spk bir tebliğ yayınlayarak şirketlerin kendi hisselerini geri almasının önünü açtı. hem de sınırsız olarak. selvanın elindeki ittifak hisslerinin satışı falan söz konusu değil artık. 3 liradan aldığı hisseyi 3 yıl sonra 1,8 liradan satarsa adamı oyarlar!
holdingin borsadan kendi hisselerini bu fiyatlardan almaması, yönetim kurulunun, dolandırıcılığı SPK tarafından onaylanan Murat kıvrakla beraber hareket eden bir takım olduğunu gösteriyor. Allah dünya alem bu adamların yüzünü güldürmez inşallah. hadi benim ihtiyacım yok diye bekleyebiliyorum, ya 3 liradan ittifak almış nice bekleyecek gücü olmayan insana ne olacak? hisselerini yarı fiyattan bu adilere satmak zorunda kalıyorlar.