Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
bence şirket satmaya hiç niyetleri yok görüşme filan hikaye herhalde şirket alcak olan saf değil ya işgirişim hissesi toplayarak maliyetini azaltır
bu adamlar patronluğu sevdi eskiden küçük ortaktı karşısında güçlü birileri vardı şimdikiler parasız
maaşlar primler birde bu şirketlerin yönetim kurulları falan filan çalışanlar için bir sürü gelir kapısı var
yönetim idare değişmeden zor gibi Türkiye nin büyük bir grubu tarafından fena halde kandırıldık
Sn Spyro555 size katılıyorum.3 yıl önce işler ve ülkenin ekonomik durumu seçim havasına girmeden elindeki parayı döviz olarak değerlendirememiş bir şirket ve yönetim var. O zamanlar ucacak kaçacak deyip nice ky ve fonlar bu kağıda geldi. Ancak sadece yönetime yakın kişiler bu kağıttan 2,25 li seviyelerden çıktı. bu geçen 3 yıl boyuncada ne dutcheciler, ne citibankcılar nice küçük yatırımcılar geldi. Ancak hepsi zararla ayrıldı. İş bankası bu kağıdın tepesine kabus gibi çöktüğü için kağıt gidicekse bile aşağı basan , yönetim gideriydi pirimdi diye şirketi yemlik gibi kullanan bu yönetim anlayışı gitmeden bu kağıttan bir şey olmaz.