Peki erhan ne yapacağız madem haydi söyle dediniz diyelimki.

Cevap basit kar eden karını arttıran bist 30 bist 50 bist 100 olmak kaydıyla gidip baba şirketleri alacaksınız.

BABA şirketler neler mi.

FROTO çok güzel hissedir Alacaksın.
BİMAS cok güzel hissedir alacaksın.
ASELS alacaksın
KARDEMİR EREGLI ALACAKSIN
TAVHL alacaksın.

vb vb. işte baba şirketler sana.

EE erhan bunlar temettü dağıtıyor. Biliyorum sayenızde temettü ödediklerini farkettim. Cunku temettü ödeyip ödemedikleriyle ilgilenmiyorum güzel kar ediyorlarsa alıyoruz BU kadar basit.

EE sen okadar temettü yazısı paylastın e ben bunları temettü veren hisse almayın diye paylasmıyorum ki ben bunları İŞ yatırım gibi saçma sapan borçla büyüyen ama yüksek temettü veriyor diye aldıgınız hisseler için anlatıyorum.

İş yatırıma bir garezimde yok ha saçma sapan bankadan kredi çekip temettü dagıtan bir hisse olmasına rağmen bizim kynının dilinden düşmeyen bir hisse bu hisse 5 kuruşluk yatırımı dahi hak etmıyorken siz mılyonlarca para gömüyorsunuz bu benım içime dert oldugu için bu meseleyı anlatıyorum. Ayrıca bu meselenın cıkıs sebebi FORTODUR seneler oncesınde foroto temettü dagıtmayacam bu sene dedi diye KÜFREDİP hisseyi satanlar oldu. Bende bu meseleyı nlatmaya baslayınca ortalık karıstı ozman anladım aslında temettü hakkında ky hiçbirşey bilmiyormuş. SOnrada kendimi bu ugurda adadım.