Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
Sayin vakkozedeler , oncelikle hepinize gecmis olsun, burada atip tutan birkac tane arkadas vardi ,umarim onlar artik atip tutmayi keserler. Arkadasin birisi o kadar guveniyor ki kagida , umarim o guveni kara cikarmaz kendisini, ki yil sonu hedefleri felan inanilmaz... neyse bende 396 dan kagitla vedalastim kol, bacak birakip kactim ve bundan sonrada bu gibi sirketlerden uzak durmak konusunda epeyce guclendigimi dusunuyorum...Simdi bu vakkoyu neden bu kadar verdiler , asil soru bu ? ve halen ele vermeye devam edecekler mi ? sirketin piyasa degeri suanda 400 m TL civarinda , ama dunya gazetesi nasil bir yalan haber yapmisti,250 m EUR edecek ve satis yakin diye ve bu yalan haberden sonra hisse neredeyse %50 gibi bir prim yapti ve oradanda ele verdiler iste... ...ve haberden neredeyse 6 ay sonra sirket patronu cikiyor ve diyorki ben sirketi satmayacagim ve ortak alacagim.. Ulan neden haberden sonra cikip aciklamalarini duzgun yapmadin o zaman...!!! Neyse herkese gecmis olsun, ama bu kagidin dibi karanlik gibi duruyor nacizane... YTD
Aynen katılıyorum yüzde 50 zararla ben de çıktım bunun tek sorumlusu patrondur. ...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi