buradan sonunculuğa kızarak kendi sayfasını kapatan üstatların üstadı sn çok kıymetlim biraz aksi her zaman mütavazi çok çalışkan melekler meleği ,yel değirmeni düşmanı

DON KİŞOT a seslenmek istiyorum.....biz senin yazılarından hiç zarar görmedik ki...aksine biz senin zılgıtların ile ayağımız yere sağlam basarak yürüyorduk bu yollarda ......hem yaşam tarzımızda olsun! hem de bıst -dolar-avtro-jow dones-bosveba-altın-bakır-mısır-mercimek-kakoa-oil.....aklımızda hangi ensturuman olursa olsun ne anlamadığımız bilmediğimiz,gelip senin bakış acına ihtiyaç duyuyorum...inan bana bisttın sallandığı doların zirve üstüne zirve yaptığı şu günlerde sana her zamankinden daha çok ihtiyaçım var .....senin bakış açın ile benim bakış açımı birleştirince tam bir voltran oluşuyordu.... sen yoksun ya ancak pokemon oluşuyor yahu....aç bir dükkanda her gün otlu poğaca yemeye gelelim ben seni romandaki gibi zayıf yaşlı biri olarak görmüyorum ....sende kendini yel değirmenin bir darbesi ile yara almış birisi olarak kabullenme..gel bu hayat denilen yerde son kez
Sanson Carrasco ile düello yapalım .....sen şimdi hemen Carrasco kazanır dersin.. bende hikayenin sonunda nasıl sa ölüm var bizlere miras bırakcağın çok şeyler var diye cevap yazarım saygılarımla