Arama sonucu : 4859 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    bistin yükselişi
    çipli beton uygulamsı
    beton yolların ihale şartnamelerine konması...
    tümüne olumsuz tepki vererek spek bir kez daha kendini açık etti.bir süredir saçma kademeleri görüyorduk ama özellikle bugün alan satanın görüldüğü bir ortamda spek deyim yerindeyse kıvrandı.
    çarşamba günü başbakan yıldırım izmire gelecek.özetle;
    ilk olarak saat 11:00'da Menemen'de; Ağır sanayinin olduğu limanlar bölgesinde trafiği rahatlatacak ve Kuzey İzmire konforlu ulaşımı sağlayacak Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu temel atma törenini gerçekleştirecek. 3 yılda tamamlanması hedeflenen 76 kilometrelik proje günde 60 bin aracın geçtiği bölgede yapılacak. Yolun tamamlanmasıyla bölgede Tüpraş'ın, Petkim'in, Nemrut'taki limanların yol açtığı ağır araç trafiği sorunu bitecek. Menemen, Aliağa ve Çandarlı'da yaşayanların ulaşımı kolaylaşacak. Yolun devreye girmesiyle hem bölge ekonomisi hem de ağır sanayinin büyümesi sağlanmış olacak." Başbakan Yıldırım'ın İzmir'deki yoğun İzmir programında; ikinci durak; hizmete alınacak 101 devlet su işleri tesisinin toplu açılışı olacak. Alsancak Spor Salonu'nda saat 14:00'da yapılacak törenle 1 Milyar 800TL'ye mal olacak önemli yatırımlar hizmete girecek.İzmir'in bu yatırımlarla 3 içme suyu tesisi, 26 baraj, 40 sulama tesisi 6 gölet, gibi tesise kavuşacağı gibi; yılda 40 Milyon metreküp içme suyu temin edilecek, 613 bin dekar tarım arazisi de sulamaya açılmış olacak.
    Başbakan Yıldırım'ın aynı gün saat 16:00'da da Karabağlar ilçesinde İzmir'in kanayan yaralarından en önemlisine, kentsel dönüşüme örnek olacak bir projenin temelini* atacak.bu kentsel dönüşüm projesinin de Karabağlarda yaklaşık 540 hektarlık alanda uygulanacak . İlk etapta 3 bin konutun inşa edilmesinin planlandığı projede yaklaşık 30 bin konut ve işyeri yapılacak.

    gerçi şirket ne yapar eder yine karları içeder muhtemelen ..biri dur diyene kadar.

    yatırım tavsiyesi değildir
    yazımın hemen ardından gelenler;
    Narlıdere çiğli tüp geçit projesi.
    muğladaki beton santrali projesi...
    tahtada tık yok.ben de yedim...

    tahtada spek haricinde kimse yok.birkaç ky. sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor o kadar.zaten bistte ky azaldı,şirket sayısı arttı.ky ful malda çoğu da zararda.yeni alım yapacak ky. ancak mal değişimi ile bu işi beceriyor.
    alınan satılan lotlar speğin.tahtalar görünmeye başlayınca bu çok daha fazla belirginleşti.
    döviz ve bist bazlı bakınca 2009 fiyatlarında olduğumuzu görürsünüz.bizim gibi eskiler için bu fiyatların tartışılması bile anlamsız.
    speğin işi eskiye göre daha da zorlaştı.artık kademeler boş basayım korkutayım devri bitti.iceberg emri giriyorsun.sıkıysa bassın eskisi gibi.dün gördü provasını.bugün daha ihtiyatlı .birkaç kademede hacim yapmaya çalışıyor.ama biri gelir çeker malı , ondan sonra kıvranır böyle alıcam diye.sanmaki millet tek aracı kurumdan oynuyor.

    yatırım tavsiyesi değildir

    tam yazımı gönderdim.36.52 ye bin lot alış
    36.54 e bin lot satış yazdı. bin lotu satacak veya alacak tek kademeye bakar mı.yaptığın hacim
    .alan meksa satan turkish yat
    Son düzenleme : Ufuk35; 07-04-2017 saat: 12:45.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •