Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
Yalnýz ben Dolar 3 lerden beri nereye gidebileceðini yazýp dururum bilmem o zamanlar siz ne diyordunuz çok tanýmam sizi lakin gönül sesi ile iþler olmuyor forumdaþ, iþin acý ama gerçek yönleri var, bankalarýn bu kadar batýk takipteki Dolar alacaklarýna raðmen iyi filan olduðunu söylesek iþler düzelecek mi ? En azýndan Dolar faiz bu seviyelere gelmiþken bari bankalarda yukarý hareket yapmasýnlar benim gibileri keriz yerine koymasýnlar . Saygýlar hak ettiðiniz bol kazançlar.
ben dolar daha yükselmez demiyorum, bankalar 2001 seviyesinde iþlem görüyor. daha ne olmasý lazým?? kriz gelip vurur borsa 50 bine gider tamam ama sabit kur çýpasý yok bir anda vuracak durum yok. borsa düþmüþ 140 milyar usdye. bütün ülkenin varlýðý bu olmuþ. þu anda orta seviye kriz seviyesindeyiz zaten. sebep ekonomi politik. diyorsanýz müzakereler vs boþ, masayý devirecekler anlaþmayacaklar o zaman o dolar 6da bile durmaz. ben öyle olacaðýný düþünmüyorum. bir süre önce rus uçaðýný düþürdük savaþýn eþiðine geldik þimdi durum ne?