Originally Posted by
unknown
Ben bir yatırımcı olatak üzerimr düşeni yaptım ve cimere aşağıdaki metin ike suç duyurusunda bulundum:
ANELT (Anel Telekom) 25092018 tarihli genel kurulunda SPK tarafından şirkete kesilen ceza tutarlarının şirket yönetim kurulu üyelerine rücu edilmesi konusunda yatırımcı "CAPITAL STRATEGY FUNDS SPC-THE OPPORTUNISTIC SERIES SEGREGATEG PORTFOLIO" ve "CAPITAL STRATEGY FUNDS SPC" tarafından yatırımcılar ve kendisi aleyhine olacak biçimde cezaların şirket tüzel kişiliğine kesilmiş olmasını kabul etmiş ve yatırımcılar olarak bizleri ve doğrudan kendisini zarara uğratmıştır. Cezalar suçu işleyene mahsustur, dolayısı ile bu cezalar yönetimde kusuru bulunanlara rücu edilmelidir, "CAPITAL STRATEGY FUNDS SPC" un bu hareketi hayatın olağan akışına aykırıdır, hiçbir yatırımcı zarar etmeye yönelik kararlar ile hareket etmez inancı ile bu firmanın yönetimde kabahatli olanlar ile birlikte hareket ettikleri kanısı oluşmaktadır. Suç teşkil eden bu durumun araştırılmasını ve şikayetimin dikkate alınmasını rica eder, suç teşkil eden durumların tespiti durumunda cezanın suçlu/suçlulara rücu edilmesini arz ederim.
aynı şekilde hepimiz cimer e şikayette bulunalım. oldu o zaman arabayı çalan ben ama arabanın sahibine diyorum ki banane çaldırmasaydın. bu kadar komedi olmaz.
Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.
Yer İmleri