Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
PETUN un göstermiş olduğu bu olumsuz performansa kayıtsız kalmak imkansız... Sözde yabancı hesaplardan son aylarda 4 milyon lot satış yemiş görünüyor... şu anda piyasa değeri 230 milyon tl ye düşmüş durumda... siz bu paraya bence PINAR ET in isim hakkını bile satın alamazsınız diye düşünüyorum ... Defter değeri 12 tl civarında , kaldıki bu son dolar artışlarından sonra sene başında mutlaka tesislerin yeniden değerlemesi yapılacaktır..... bu da tahminimce en az defter değerinin 14 tl olabileceğini düşündürüyor... YAŞAR grubu PETUN u satmaya kalksa 20 tl nin altında satmaz diye düşünüyorum.... Bunlar benim düşüncelerim.... Nitekim son 1 haftada 40.000 adet pozisyon aldım.....

bunu niye mi yazıyorum , SPEK hani bu malların hayalini kuruyorsan , ikile derim [emoji14] bu fiyatın ne kadar kelepir kaldığını aklı başında herkes bilir... Er yada geç layık olduğu seviyeye gelecek... Zaten şu anda 5.22 ortalama ile aldığım bu senetler yılda zaten en az %20 kar ediyor bilançoda !!! Yani sözüm ona bu düşüşün tepkisi bile beni mutlu etmeye değer.... Koydum sepetime, keyfin gelince yükseltirsin SPEK , ben tatile çıkıyorum sen mal artırıcam diye çabala dur buralarda ...

yatırım tavsiyesi değildir....
Bu maliyetle para kazanmamak mümkün değil...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.