Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
ah be güzel kardeşim işte bizim küçük yatırımcı olarak en büyük hatamız duygusallığımız hisseyle yaşadığımız bağ! ama spek öyle mi? ister ki en çok ben kazanayım. bakmayın ortalıkta gezen üstadların " yeterki benden daha çok kazanın" safsatalarına! kafalarında hep " ben bu kadar riske gireyim adam gelsin iki trade etsin benden çok kazansın yok öyle bir dünya " mantığıdır. Sonra ne olur mesela ekstre de koyabilir "bilmem ne kadar zarar ettim yeterki siz kazanın önemli değil" babında ama o zarar fiktiftir çünkü hisseyi götürmek için çalıştıkları onlarca aracı kurumun başka birinden kendi malına alış girmiştir ve maliyeti yüksek görünen malı fermuarı çekmeden önce küçük yatırımcıya gelişine kaktırdıkları için görünen zarardır o aslında!

Şimdi siz de çıkmış zevkle izleyecem düşüşünü falan diyorsunuz! dikkat edelim alışkanlık yapmasın zira bu işin sevmekten ziyade tecavüze dönmesi an meselesi

YTD.
Daha ne kadar tecavüz edebilirler ki kağıdı zaten 2.85 ten alıp 4.36 ya götürmüşler. Nolacak 1 tl mi olacak.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.