Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
niye bir kişi üzerinden yorum dönüyor ki. el alem ne güzel söylemiş ulas hakkında varsa bir haber,analiz vb konuşalım diye. bigborsayla gerelde de karşılaştık. hemen hemen aldığı fiyatı biliyorum satışını takip etmedim ama +-5 kademe tahmin edebiliyorum. ulas bugün aldım. bigborsa ile tekrar karşılaştım ve gerelde yazılanların hemen hemen aynısı buradada yazılıyor. bigborsanın demesiyle çıkmaz bu hisse demesiylede düşmez. teknik, temel analizlerine bakın, aklınıza yatar yada yatmaz tartışın yada okumayın yani geçin direk yazdığı yazıyı, şahsen ben tekrar karşılaştığımıza sevindim. paylaşım için bigborsa dahil herkese teşekkürler. herkese bol kazançlar
Hocam senet 1.55 ken, yazdığın yazı.. şu son yazını okuyunca tabi ki de deli saçması geliyor.. şimdi 3 milyon kar geliyor. O gün hava böylede değil. Uçacak kaçacak güzellemesi yapan 9 lara gidecek diyen bigborsaya bile sahip çıkışın.. Satacaklara sat diyorsun. Eorank a mesala.. pd dd 0.40 daha ne olsun. Daha da düşecek diye buraya yazman etik değil.. Gerçi senin yazmanka da düşmez.. Benim yaznamla da çıkmaz ama görüntüsü ve duruşu iyi bunu kabul etmeyip kötülemen etik değil.. Alacaklar 0.9xx lardan almalıydı. Fiyat iyiydi.. Düşerse şahsen ilave ben de yaparım..