-
İşlem hacmimiz fena değil, kağıda ilgi devam ediyor. Son bir yılda bazen hacmin ve marjın iyice düşüp hissenin uyuzlaştığı dönemler oldu, acaba gözden mi düşüyor diye endişelendim ama her seferinde tekrar canlandı. Mesela bu aralar da işlem hacmi akbank-işbank-yapıkredi gibi kendinden büyük bankalardan daha yüksek.
Diğer yandan iki haftadır dar aralıkta yatay seviyede hareket ediyor, benim tecrübeme göre yatay seviyeler borsada çok uzun sürmez, doğası gereği hisseler kararsızdır, ya artış/düşüş gibi yeni bir trende girer veya başka bir seviyeye hızlıca sıçrayıp orada yeni bir yatay sürece devam eder. Altılara geri mi düşeriz yoksa sekiz üstüne mi atarız maalesef ben kestiremiyorum, ancak sekiz lira üstüne atarsa biraz boşaltmak niyetindeyim, şu an banka portföyüm üçte iki halkbank, üçte bir işbank şeklinde, yarı yarıya yapmak istiyorum ilk fırsatta, işbankta beklemeyi tercih ederim, en azından mali yapısı ve kar beklentisi buna göre daha iyi kalacaktır, temettüsü de daha iyi olacaktır, istikrarlı temettü verme geleneği var.
Herkese iyi haftasonları, hissemize de hareketli bir hafta diliyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri