Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
Yaw ayva reçelli abimiz.
Az önce bi haber okudum yýkýldým.

Evlenme programlarýnda meþhur olmuþ bi kýz var. Seyretmediðimden kýz nedir ne deðildir bilmiyorum.

Ancak TV de beyni uçkurunda, aðzýnda küfür kýz kýçý kovalayan, toplumun sýrtýna yük, aptal insanlarýn bile on binlerce hayran yaptýðýný biliyorum.
TV de görünmesi yetiyor.

Seri katil ol fark etmiyor, yine onbinlerce hayran. Buda insanlarýn tapma eðiliminden kaynaklanýyor ama o konuyu anlatmýþ olmalýyým. Ýnsanlar neden lidere veya ilaha ihtiyaç duyar diye.? Belkide baþka yerde yazdým.

Kendi kýzýna 10yýllarca yýl tecavüz edip, çocuk torun sahibi olan avusturyalý bi sapýk var. kýzý çocukluðunda bodruma kapamýþ.
O adam hapse atýlýyor. Ýlk yýl 343 tane hayran mektubu geliyor. hemde kadýnlardan. Bu gerçek haber. Tüm gazetelerde çýktý, kaç yýl önceydi hatýrlamýyorum. 343 tane aþýk kadýn mektubu geliyor hemde ilk yýl. Sayý 300 küsürdü eminimde 43 kýsmý hatalý olabilir. Yoksa 243 müydü.?

Her neyse...

Evlilik programý ile ünlenen kýz, instagramda sayfam var iyi para kazanýyorum, maaþa ihtiyacým yok demiþ.

Lan dedim nooluyor. Kýz prof doktorda haberimizmi yok. Hoþ prof.lar sosyal medyada para kazanamýyor anca mesleklerini yaptýklarý kurumda. sosyal medyada kazananlar oyun oynayanlar, cinsellik sergileyen kýz ve erkekler, aþýrý yakýþýklý, güzel yada ünlüler.

Bu kýz ýlýk füzyonumu buldu acaba diye instagrama hemen daldým. Baktým günlük hayattan foto koymuþ. dürtyüzküsürbin takipçisi var. Olcak þey deðil.

twittere üye oldum, hiç yazý yazmadan 22 takipçi vardý oda kafadan twitter verdi sanýrým üzülmeyeyim diye. 2 yazý yazdým takipçi sayým 11 e düþtü. bende kapadým.

dürtyüzküsürbin takipçi ne demek ya...

möööö diyorum ya.!!!

Kýz zerre üretim yapmýyo, ama ülkenin ürettiði paradan pay alýyor. Olcak þey deðil.

Köy örneðimi kaç kiþi hatýrlýyor.? sýfýr.
Kaç kiþi sonuna kadar okudu.? sýfýr.

Okuyup anlamaya çalýþsaydýnýz, üretmeden kaz*****n parasýnýn bizim cebimizden çýktýðýný anlardýnýz.

Daaalýn gözüm görmesin. "Ya noolmuþ para kazndýysa.?" Onu bana deðil çocuðuna, torununa anlat. Biz böyle ettik, ülkenin bu hale geleceðini bilmiyorduk de. Biz 2000 kuþaðýyýz, süperdik ama ülke moka battý.! Niye bilmiyorum, dýþ mihraklar olmalý.

Ben fetö-trump-hükümet iliþkisini anlamaya çalýþacaktým. bu kýz daðýttý beni... sistem böyle kýzýn suçu yok yanlýþ anlamayýn. Birileri para veriyosa niye almasýn.!!!
Abi kalabalýk koyun sürüsü icinde aykýrý 1 keçi olmak böyle 1 þey iþte seni anlýyor ve saygý duyuyorum esen kal ,[emoji6]

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.