Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
Arkadaş bırakın alsiin alsa bi dert almasa bi dert.siz alın o zaman 70/80 kuruşa verelim.ne olduki adam alınca bu günde aldı demek ki almasa dahami iyi teşekkür edeceğinize .belki 1 TL ye kadar alacak ne kadar mağdur var belki sizin gibi durumumu olan yok satması lazım biz baskı yaptık 10 kişi kadar alım yapmaları için görüştük.herkes sizin gibi düşünmüyor.saygili olalım siz sonuna kadar gidin .umaarim başaralı olursunuz.35 kuruşa ben de hisse aldım bir sürü yani sök yok burda olsa o kadar lotu 100 binlerce 35 kuruştan yediirmez.lutfen acredetocular 3 yıldır mucadele ediyor mahkeme için uğraşıyor tek kelime eden başkalarına kötü söz söyleyen kendisini mağdur edecek duruma sokmaya çalışan yok onlar bile anel elektrik alım yapsın diyor.ne zararı var Allah askina burası borsa burda para konuşur efelik sokmez.kac gündür şirketle gorusuyoz alım yapsiinlaar diiye rica ediyoz.
Siz, neyin kafasındasınız?

Adamlar bizi 3 yıldır maddi manevi çökertti! Psikolojimizi ve paramızı sıfırladılar. Şimdi ben 29K lot aldılar diye dolandırıcılara, düzenbazlara teşekkür mi edeceğiM?

Siz 35 kuruştan aldı iseniz, normaldir böyle konuşmanız. Benim maliyetim 1,68 ve çok ciddi anlamda diğer anelt mağdurları gibi zarardayım.

Sen çıkmışsın sanki adamlar sildi süpürdü gibi teşekkür etmemizi bekliyorsun. Mesele 0,36 kuruştan 29K almak değiL MESELE ADAM OLMAK, HİSSE 1,7X LERDEN BURALARA PARAŞÜTSÜZ DÜŞERKEN ÇOK DÜRÜTSLER İSE ÇIKIP HİSSELERİNİN ARKASINDA DURSALAR İDİ.

Anele 1,00 TL iken anelt 1,7x idi. Anele'yi 4,xx TL yapanlar Anelt'i 0,3z TL yaptılar.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ŞEYTAN RIDVAN...! SİZE MİNNETTARIZ...!