Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
Hocam ilgi duyulmamasının sebebi PATRON. Şirketin faaliyet alanı çok iyi ama maalesef yönetim kaliteli değil. Şirket ortaklarının çoğu aynı zamanda yönetim kurulunda ve aralarında iktidar savaşı var. Gurupların şirketi ele geçirme çabaları var. Yönetim kurulu başkanı hisse toplayıp duruyor.Yani yönetim güven vermiyor. O yüzden nitelikli yerli ve yabancı yatırımcının dikkatini çekmiyor. Bu şirket bu yönetimle yerinde sayar durur. Tabi bu şirketin patronu Oyak ya da Koç gurubu olsaydı işte ozaman şaha kalkardı.
Malesef malesef. Hayır bakıyorum adamların yaşlarıda bir hayli var. Onca hisse kalsa kalsa torunlara kalır. Ama şu açıdan da düşünüyorum. Dediğiniz gibi bir iktidar savaşı var ve er ya da geç birisi galip gelecektir o zamanda şirketi istediği yere götürürler herhalde. Çaycı her ay o kadar parayı alım yapmak için nereden buluyor o da ayrı bir soru işareti.
Kim bilir belki ilerde bir yabancı ortak durumu olur vs... Var olan hikayelerinden daha çok hikaye yazabilecek potansiyeli var şirketin. Olmadı her sene sektirmeden verdikleri bedelsiz ve temettüleri alıp yoluma bakarım. Napayım [emoji4]