Umut kötülüklerin en kötüsüdür bu söze sonuna kadar katılıyorum. Buradan bu adamın bu şirketleri artık borsaya sokmayacağını anlıyorum doğru mu. Bunun imkânı yok yani. Gerekli vurgunu yaptı yani. Kendince de istediği gibi üretimine devam edecek. Rehin verdiği hisseler deki büyük başlar la da anlaştı ozaman. Banka borçlarını da yapılandırdı. SPK nın umrunda olmayacak. Koca şirket (bize göre) ile borsa da neler neler yapacakken bırakacak öylece. Herkese kazığını atıp rahat rahat yaşayacak öyle mi. Yapacak bir şey yok ozaman. Üzerine soğuk suyu içeceğiz. Psikolojik yıpranmaları köy hayatıyla düzeltmeye çalışacağız. Biz de bir gün (15 yıl sonra) acaba bu şirket hala açılır mı diye sorarız. Ozmn herhalde 55 60 yasında olacağım. Vay be. İçine tükürdüğüm dünya. Ne zaman güleceksin la. Fazlasını bırak hakkımızı bile alamıyoruz. Bu şekilde binlerce insan bu forumlarda heder oldu gittiler . bizde aynı kervana girdik. Ama müsait olduğum bir gün Müjdat USLU nun kapısını tıklatmayı düşünüyorum. Hakkımı almak için değil. Helal olsun demek için. Allah senden razı olsun Müjdat bey. Dünya da hiç bir şeyin değişmediğini değişmeyeceğini tekrar bize gösterdiğin için. Bu arada bu gün dayanamayıp gene suç duyurusunda bulundum haddim olmayarak. Seni rahatsız ederseler kusura bakma Sayın Müjdat bey. Benim eşşekliğim.
Yer İmleri