Dün yaptığı %8 lik prim ile benim 5 aylık kazancım oluşmuş idi..ama buna razı olmadım çünkü ben 100 katını istiyorum....
bence sıkıntı değil dostlar...vatandaşın biri elerindekinin bir kısmını satmış olmalı...ama bilanço iyi gelirse bu sefer de iki katını almak için sıraya girecek..iyi bir bilançoda elinde fazla lot olan çok kazanacak ,az olan da az kazanacak bu bir risktir...isteyen bu riski alır isteyen de almaz..
her zaman söylüyorum benim için kim almış kim satmış önemli değildir...citiymiş ,deusheymiş ,akmış ,denizmiş önemli değil...çünkü hisseler eninde sonunda ederine gider....ky yeri geldiğinde seller gibi akmasını bilir...o vakit de önünde bu saydığımız hiç bir kurum kalamaz...
gönlüm bilançoların durdoda fiyat 6,00-7,00 aralığından bir yerden kapanmasından yanadır..ama bir güzellik olur da 7,00 ın üzerinden bilançoları da karşılarsak yok demeyiz ve seviniriz...tahminim haftaya tekrardan toparlayıp 7,00 ın üzerine çıkacağı şeklindedir...ama olmazsa da satacak değilim...zaten aşağı yukarı 8 gün sonra vergi dairesi gelir tablosu verilir...orda ciro ve karın ana hatları belli olur....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri