Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
Baddog arkadaş çok tecrübeli ve kaliteli bir arkadaş olduğunu akrep arkadaştan öğreniyoruz. .

İyi bir insan olduğuna da inanıyorum. .bu inançla ondan kendi yorumunda beni itham ettiği kısımları silmesini rica ediyorum...eleştiri ve yorum kısmı kalsın..

Belirli bir zaman geçtikten sonra sayfa silme işlerinden anlamıyorum.....sizle ilgili yazıda onur gurur kırıcı bir durum yok...itham var...

Bu sayfalarda....iddialı yazı koyan her kişi....ama öyle ...ama böyle....aktif yada pasif pazarlamacıdır....bunda gocunacak bir şey yok....

Nüans....iyiniyetli olmak....iş kanuna...vicdana kalırsa...bu sayfalardaki bir çok yazı...her türlü ağır suça girer....ben yatırım uzmanıyım.....1985'den beri aktif olarak bu camianın içindeyim....

Bu camiadaki kadar aşşağılık adam hiç bir yerde bulamazsınız....kapitalizm'in Allah'ı para olmuş...bir çok kişi için....!!!!!

İşin kötü tarafı...bu güzel ülkemizde...kapitalizm'in en aşşağılık olanı uygulanıyor ....

VAHŞİ KAPİTALİZM.....!!!!!!

Ben hissenin aşırı boçluluğundan bahsettim....kimseye al-sat demedim....kimseye hakaret...onur gurur kırıcı durumda yok...iddialı yazı koyanların sorumluluğundan bahsettim....bu sayfalarda hergün her daim...hisse ile ilgili yazı koymak...rakkam vermek..

Dolaylıda olsa hisse pazarlamaktır....nihayetinde herkes pazarlamacıdır....önemli olan dürüst olmak...iyiniyetli olmaktır...