Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
Avatarı kiliTTasi kiliTTasi şu an forumda
Üye

Duhul
Feb 2017
Gönderi
233



Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
Hocam zaten yabancıya satmayacak ki. Cep to cep. Parça parça satacaklar. Alan adam imarını çıkarır zaten.

Bildiğim kadarı ile Niğde de belediye değişmedi malesef.

Dışarıdan yeni birileri kağıda girmezse bu aşağılık oç ları ile işimiz zor
Belediyenin değişmesi ile imarın bir ilgisi yok ki. İmar bakanlıkta seçimin bitmesini bekliyor. Seçim sonucu da bittiğin göre imar olayı yakın olabilir. Bakanlıkta sorun yok büyük bir ihtimal. sorun yoksa imar çıkacak sa niye yandından kacırı gibi 118 dönüm araziyi satmaya kalkıyorlar kie satacaklar araziyi güncel fiyatının çok latında satacaklar 118 dönüm razini günceldegeri en az 50 milyon eder bunlar şimdi tarla olarak degerleme yaptırım çok ucuza alacaklar göreceksiniz sizde burdasınız eger bahanlıkta sorun yoksa hemen çıkar imarı 118 dönüm en az 800 lirayapar yap degerlemeni blancıan ekle şirket kar yatrım yavsiyesi degildir buara zaten vatandasın teki bu satışta olacak kandırmacadan dolayaı hukiki yolu hazırladıve tapu iptal davası açaçak şirketteki parayıda bolke ettrip parayı hiçbir şekilde kulandırmayacak hukuki yönden çok açıkları var çokkk yatrım tavsiyesi degildir
Sayın Oblakbulut,

Şirket de yönetimde olan ve büyük hissedar olan ortakların niyetlerini çözebilmiş değilim. Bu hissede 2016 yılından beri varım ve epey de emek harcadım. Söz sahibi ortakların niyetleri iyi mi kötü mü çözebilmiş değilim.

Yapmış olduğum görüşmelerde ve bakanlıkta edindiğim bilgi ile imarda sorun yok gözüküyor. İmarın bakanlıktan onayı yakın diye tahmin ediyorum. Askı süreci ar bir ay sonra itiraz gelirse tekrar değerlendirilecektir ancak planda imara aykırı bir durum olacağını da sanmıyorum. Bununla birlikte her an her şey de olabilir. Bir bakarsınız plan iade edilir. Burası Türkiye. İl özel idareye dilekçe yazdım sordum firmaya sekiz ay plan hazırlattıktan sonra niye iade ettiniz? Manipülasyon yapmış oldunuz? Cevap geldi kem küm.

Arsa dediğiniz gibi tarla olarak satılacak ise dediğiniz yapılır mahkeme süreci olur, bilemiyoruz bu hali ile mi satılacak yoksa imarlı mı satılacak. Yönetici ortakların iyi yada kötü niyetli olduğu o zaman belli olacak.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Sağda solda edinilmiş bilgiler olup resmî bir tarafı bulunmamaktadır.

Selamlar.


Sent from my iPhone using hisse.net mobile app