Alıntı Originally Posted by albea34 Yazıyı Oku
Tekrar ediyorum.. Eğer hisse 50 lira olsaydı ve milletin canı yanmış olsaydı bende katılırdım dikkat edin diye.. Lakin hisse şu an bedavadan bile ucuz.. Buralardan yatırım yapan eğer ülke batmaz ise 1 sene içerisinde en az %100 kar eder.. Ya ben anlatamıyorum yada sendroma kapılanlar anlamıyor.. şu an hisse bedava bedava bedava..
Haklisin orti biz kimseye buradan almasin demedik .güzel fiyatlar alim için,sadece firmanın yönetim şeklini,mantalitesini,borcunu, nasıl huplendigni anlatiyoruz ha sen gelir alirsin kimse niye geldin aldın demez.tekrar diyorum 6-7 TL gelsin sadece maliyet düşürmek için alırım,yoksa bedava -bedava olduğu için değil..dediğin birseyi herkes umut ederek bekliyor bu ülke batmazsa gidecek bir sürü hisse var.tekrar tekrar söylüyorum evet bizim canımız yandı çünkü en iyimiz 65 TL maliyetle 5 yildir bekliyoruz ve hisse 9 TL dolaşıyor.ve bu zaman suresi içerisinde genel kurullarda da verilen hicbir söz gerçekleşmedi.tekrar tekrar söylüyorum alırken kactane iştirakleri var bunların borcu ne ne iş yaparlar diye bakin.yönetimdekilerin %80 akraba ve hepsinin yuksek maaş aldıklarını bilin,bitmeyen bir finansman gideri olduğunu.çaldıklarını bilin.ama bu bir patron kağıdı nasıl buralara anlamsız(battı mı?),şekilde geldiyse bir bakmişsiniz ki yine anlamsız şekilde çıkabilir..hem 1 yıl beklemeye gerekse yok belki yarında olabilir,bugün de bunlar ihtimal..ihtimali olmayan ise her sene düzenli kar açıklayan döviz borcu karşılığı olan şirketlerdir..neysee bana gore uzun bir aradan sonra o kadar cok yazdım ki bu bana 6 ay yeter.buralar size emanet kimseyi kırmadan yazmayı unutmayalım.Allah hepinize sağlık ve huzur versin.Çalılarin arkasında bekliyoruz birgün marsa gider diye)