Ben yaklasik 9 aydir bistteyim 15 hisseli porfoy yaptim bu yil temettulerimide aliyorum burda onemli olan araştırmak bilanco okumayı ögrenmek ve dogru hisseleri almak çok şükür bu türbülansta bile porföy yaklaşık %15 karda faiz maiz bana göre deyil sadece porföyü %20 altın 80 hissede tutuyorum.bana kalırsa faiz altın dolar yatırım deyildir yatırım demek elinde 10 lira varsa o 10 liranın degerini koruyup onu 11 lira yapmaktır altin 10 gr ya da dolar 10 dolar ise onu tutuyorsan 10 sene tutsanda isletmedikten sonra 10 gr ya da dolar olarak kalır. bankaya koymak ise kibarca ben senin yerine yatırım yaparım kazandıgımdanda sana ucundan veririm demektir yatırım eurobond bist ya da ticaretle olur bistte lot sayini temettu ile artirmak iyi bir yatirimdir sirkeye ortakligin artar.sokakta kime sorsan iyi isleyen bir dukkana ortak olmak ister bistte de yurt disinda da güzide hisseler var. herkez araştırıp kafasinda fiyat bicip alabilir nasil ki bir esya alirken pazarlik yapiyorsak bisttede fiyat sistiginde deyil dustugunde alirsaniz kazanırsınız uzun vadeci olmanın avantajida budur belli saglam hisseleri elinde tutan yatirimci artik hisseyi ve sirketi iyi tanir ne zaman almasi gerektigini ogrenir. kademeli alimlarla iyi bir kazanc oluşturabilir diye düşünüyorum ytd.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.