Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
Foreks tarafı bana hep güvensizlik telkin etmiştir. İşini doğru düzgün yapan kurum bulmak zor. Proseduru çok gibi geliyor bana birşey gecelik faiz filan alıp duruyorlar anlayamadım. Fiyat farklılıkları oldugu söyleniyor Swap filan var kafalarına göre swapları arttırıyorlar vb.

Viopta hiçbirşey yok neyse o viopu ondan sevıyorum foreksi deneyimleyen birileri olursa deneyimini dinlemek isterim.

Sizin viop işlerine ne oldu neden forekse geçtiniz.
Viop devam ediyor. Robot işlerinden sonra piyasaya bakmayı unuttum. Arada bir robot sinyallerinde bir sıkıntı varmı diye kontrol ediyorum. Test robotlarını kontrol ediyorum. Dişe dokunur bir kar elde edemedim 3 ay oldu.

Forekste düşük spread , kaldıraç beni çekiyor.

Swap tercihe bağlı isterseniz swapsız hesap açıyorlar .

Aslında biraz merak , heves diyeyim. Çevremdeki gençler bitcoin,coin piyasasına merak salmışlar. O kadar çok insan girmişki şaşırdım doğrusu. Bende gireyim dedim. Sonra baktımki bizim yaptıgımız tradeye göre çok ilkel şartlarda trade ediyorlar. Kaldıraç yok, tek yön, emir çeşitleri sınırlı dedim bana uymaz bu şartlar .

Forekse yıllardır ön yargıyla yaklaştım , borsayla ilgileniyoruz ya her türlü piyasada at koşturalım dedim. Küçük bir para göndererek batsada üzülmeyecegim bir miktarla girdim.

Aslında her piyasadan az çok bilgi sahibi , tecrübe sahibi olmak faydalı oluyor. Foreks robotlarıyla , Bitcoin botlarını inceledim mesela çok değişik sistemler yapmışlar.

Viop , Hisse, Foreks, Varant şeklinde devam Ağırlık Hisse ve Viop ta tabiki .

Viop Hisse Vadeli de Aylık %5 kar nasıl sence.