Alýntý Originally Posted by varyemez Yazýyý Oku
Sn. Ebcim, bence temel analiz, teknik analiz herikiside deðerli, seavoice bu sayfalarda olasý hareketleri, kobralarýný salarak defalarca bize haber verdi. [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Biz kagýt ucacak, kaptýracaðýz korkusuyla hareket edemedik.
Doholün temeline güveniyorum. Doholü takip eden sýký Teknikçi arkadaþlarýmýz var. Onlarýnda grafiklerine güveniyorum.

Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Varyemez.Siz bu sayfanýn en doðru bilgi veren veren insanýsýnýz.Öncelikle size teþekkür ederim.Ben de her halde bu sayfanýn en yaþlý hatta en tecrübeli üyesiyim.Bilgi olarak benden kesinlikle daha fazla bilenler vardýr.Ancak;tekrar etmek istiyorum:Teknik ,bilimsel deðildir.Daima kýsa vadeli,vur-kaç þeklindedir.Temel analiz ise eðer þirketler hile yapmýyorsa bilimseldir.Çünkü ortada veriler vardýr.Kýsaca aktif,pasif kalemleri ,kar vb gibi.Doðru düzgün bir kurum bunlara bakarak alým yapar veya satar.Tabi ki bu durum kiþiler için de geçerlidir.Çok yazýlar yazabilirim ama kafanýzý þiþirmek istemem.Sonuçta "Bozuk saat bile günde iki kez doðruyu gösterir" deyiminden hareket ederek tekniðe hiç güvenilmemesini tavsiye ederim.Teknikçilerin yorumlarýný baktýðýnýz zaman genellikle yuvarlak sözler söylediklerini görürsünüz.Yani Fener-Galatasaray maçý kaç kaç biter dediðinizde onlar ya fener alýr ya galatasaray veya berabere biter (!) veciz sözlerini duyarsýnýz.Temel analiz kesinlikle bilimseldir.Þirketin somut olarak neredeyse her þeyini görür ve buna göre de hareket edersiniz.Daha önce dediðim gibi islas etmemiþ bir teknikçi veya kazanmýþ bir teknikçi görmedim....