Arama sonucu : 7805 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sercanatik55 Yazıyı Oku
    Şöyle goody dediğiniz hisse 2, 30 / 2, 40 düşen kanal dibinden kaç kez alındı 2, 75 / 2, 90 fiyattan kaç kez satıldı bu sürede onada bakın , 2, 95 ile üst kanala girincede 3.55 lere gitti ve hala goldencross olmadı, aynı şekil trkcm 2, 35 / 2, 65 ve 2, 85 yapıp iğneyle işler gibi kaç defa bu sürede 3, 10 a gitti geldi ve 3, 15 i kırınca o da goldencross mecburiyeti ortalamalar birbirini yukarı çekti, yani onlarda ucuz gibi gözüksede eliçabuk daytraderlar diğerleride aynı şekil %200 lere yakın kazanç sağlayabilmişlerdir bu hisselerde, hdfgs nin bu sürede gel gitleri öyle abartılı hiç olmadı ( bu hafta olan 2, 14 - 1, 97 gibi ) patronunda dip çalışmasında taşıma maliyetinide göze alınca öyle abartı kar etmediğini şahsen düşünenlerdenim, stop her hissede önemli ama 2, 07 aldırılıp 2, 04 te 2 saat sonra stop oldum demekte büyük işbilmezliktir
    Galiba farklı düşünmüyoruz!
    Hedef biraz daha az primli diye belirttim. Siz Goody ve Trakyacam da al/sat larla daha bile çok para kazanıldığını teyid ediyorsunuz.
    Ama ben bu aralar, biraz geride durmaktan, portföyleri azaltmaktan yanayım.
    Neden derseniz?
    Birincisi ;
    Endeks 93 binlerde değil artık!
    Hisselerde haliyle!
    İkincisi;
    Yabancılar Noel tatiline girmeye yakınlar...Şimdiden alımları kestiler zaten. Bankaların şu son yükselişe ayak uyduramamasından belli!
    Üçüncüsü;
    Modys görünümü ''durağan '' yapacak beklentisi satın alınıyordu. Olmadı!
    Son olarak;
    Siyasii arenada, stabilizasyonu bozacak, hemde en üst düzeyde sataşmalar, borsanın en çok korktuğu siyasi istikrarsızlığı çağrıştırıyor.

İşte bu şartlar altında;
    Borsamızda birazcık seyirci kalmayı tercih edecek yatırımcı sayısı artabilir!

Ne derler?
    ''Eldeki kuş, daldaki kuştan iyidir.''

Not: Şahsen ben, geçen hafta, portföyümdeki hisse oranını % 15 lere indirdim.
    Herkese bol kazançlar.
    Son düzenleme : adellos; 08-12-2019 saat: 15:36.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •