Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
Bende tam tersi iş yatırımı alışta görünce ve elindeki lot sayısının arttığını görünce çok mutlu oluyorum,bu hisse hakettiği yere gidecekse banka kökenli kurumların ellerindeki lot sayılarının artmasıyla olacaktır,diğerleri madrabaz vurkaç spekülatif ve açık peşinde koşanların çoğunlukta olduğu kurumlar,bu hissenin ırzına geçen yatırım finansı unutmayın ve onun yancıları marbaş A1 capital invest vs al birini vur ötekine misali kurumlarda uzun vade gerçek yatırımcı çok az bana göre çoğu günlük trade yapanların tercih ettiği kurumlar çünki komisyon az adamlar hergün onlarca al sat ve açık yapıyor [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değindiğiniz konularda hakkınız var Sayın Sancaktar. Siz bu forumda sözünü muteber gördüğüm nadir insanlardansınız. Öncelikle değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Benim değinmek istediğim nokta şu; İşbankası kanalıyla yatırım yapan büyük yatırımcılar belli başlı hisselere yatırım yapıyor, onun dışındakilerin hepsi küçük yatırımcı işlemi. Ben de işbankası aracılığıyla işlem yapıyorum. MAKTK gibi hisseleri ise Yatırımfinansman gibi sizin haklı olarak çakal yuvası olarak nitelendirdiğiniz kurumlar kaldırıyor. Önceki hareketin öncüsü de Yatırımfinansmandı.

Diğer bir ihtimal de şirketin hisselerininin çoğunu elinde tutan kurumun harekete öncülük etmesi olur ki onların da aylardır bir tek lot alıp sattığı yok.

Bizler kısa vadede bir hareket bekliyorsak bu İşbankası, Garanti BAnkası vs ile olacak iş değil. Ben sizin kadar eski değlim borsada, 7-8 yıldır borsadayım. Daha İşbankasının bir yükselişe öncülük ettiğini hatırlamıyorum. Demek istediğim buydu.