Şu kanal hakkında yazacam ama aklıma gelince direk tepem atıyor, en az üç beş milyon kişiyi doğrayasım geliyor. O sebeple görmemezlikten geleyim.
"yerli" araba, isveç den arakladığımız önceki "yerli" araba macerasına benziyor. O maceraya 30 milyon harcamıştık, hepsi bizim cebimizden, asgari ücret neden bu kadar düşük. Çünki hovarda yönetim ve yolsuz devlet yüzünden. Onlar yiyorlar.
Şimdide italya dan yola çıkan "yerli" arabaya para yatırıyoruz. Yapsınlar diye 5 babayiğitin her birine 5 milyon verildi.? Detayı hatırlamadım, dolar mıydı TL miydi, her birinemiydi.?
Her neyse. Yapanların cebinden kuruş çıkmayacak, hepsi bizim cebimizden, ama tutarsa malı onlar götürecekler.
Görünende yanlış hedef kitlesi belirlemişler, mevcut C segmentinden biraz pay alabilirler oda belki. Ülkeye faydasından çok zararı olacak çünki diğer otomotiv firmaları gibi bolca ithalat yapacaklar.
Bunu sadece yapanlara bakarak söylüyorum yoksa detay bilgim yok.
En iyi ihtimalle, mevcut pazardan biraz pay alırlar, diğerlerin payları biraz düşer. Ülkeye artı katkı sağlamaz, oda en iyi ihtimalle. para bizden çıkıyor, yiyecek olanların 4 tanesi yahudi, bir tanesi ethem sancak denen yaşam formu.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri