Alıntı Originally Posted by altayfrt Yazıyı Oku
Açıkçası ben 21 tl fiyatı bu kadar çabuk beklemiyordum...2007 yılı yatırımcısının usd bazlı fiyatından döndü...bunu daha öncede belirtmiştim...bu hissede 3 aşamalı yatırımcı var 2001 krizi öncesi 2007 global ortaklık görüşmeleri...2012 vakıfbank protokolü 2 milyon usd ödeme ile başlayan yatırımcılar...
En büyük sıkıntıları çeken hissede hapis yaşayan yatırımcılar...
Şuanda fiyat düşmüyor bence köpük alınıyor...
Birde haber etkisiyle alıp 45 günde çok iyi kar yazanlar satıyor...haklılarda...borsada bukadar hızlı yükselişi kaç kişi yakalar...
Sn mng beklentileri çok güzel sıralamış...
Hisse satmanın zor oldugu bir pazardayız...
Umarım denge fiyatı 11 ila 12 de kalır...
Adam hiç de azımsanmayacak bir borcu önce yapılandırmayla kuşa çevirdi, sonra da tek kalemde ödedi. Şirketlerinin banka ile olan ve yıllardır süren borç ilişkisini bitirdi. Ödemeyi de yeni borç bularak değil, gayrimenkul satarak değil faaliyetlerinden elde ettiği karla yaptı. Bu habere karşılık 12 gibi beklentiler bence hakkı değil. Haberin niteliği çok önemli. Güneş'in doğuşu karanlığı yok etmede ne kadar etkiliyse bu haberde bizim için o kadar etkili. O yüzden en az 20 zaten hakkı. O da olacaktır. Sadece birileri buna müdahale etti. Şimdilik engelledi. Küçük yatırımcının paniği de bunu destekledi. Eminim yine kendini toparlayıp eski fiyatlara gelecektir. Biz buna benzer müdahaleleri fiyat 5'lerdeyken de gördük. Çıkmasın diye birileri uğraşıp duruyordu. Biz ondan aldık, topladık. Bence o arkadaş da şimdi onları yerine koyma derdinde. Fırtınayı da bu yüzden başlattı. Yükseliş sırasında istediği kadar toplayamadı. Çünkü kısa vadeciler de hisseye saldırdı. O yüzden ne yapması lazımdı, işte bu fırtınayı başlatması lazımdı. O da bunu yapıyor. Toplayabildiğini toplayacak sonra yeniden eski fiyatlara çıkaracak. Eski fiyatlara çıkarırken de yine bir yandan toplamaya devam edecek. Sonra bir bakmışız 20'li fiyatlar da uzakta kalmış. Kendi fikirlerim. Ytd.