Originally Posted by
refaba
Ayıp denen bir durum var,yatırımcı boşuna küfürü basmıyor,hadi bizi geçtik,çünkü kurtlarlan dans ediyoruz yıllarca,peki yeni yatırımcıyı bu vaziyette borsaya nasıl sokacaksınız,tahminime göre çoğu 8 üzerinden hisse aldı 8.25 tavan yaparken,8.65 gösterdi malı aşağıya çaktı,onlar çakarken biz çakmadan boşalttık,peki 8 üstü maliyetli olanlar sattımı,pek sanmıyorum,çünkü forumda gazcılar çoktu 20-30 rakamları dile getiriyorlardı,ben ise 9 belirttim hedefimi,baktım 9 yaptırmadı başladı debelenmeye anında postaladım gitti,valla borsanın çivisi çıkmış,tavsiyem kimsenin gazıylan hisse almayın,uzuncuyum derken önceden belirttiğim gibi sizi uzatırlar,bu hisseye ben 20 senedir takılırım,yani ciğerini bilirim,sadece bunun değil çoğunun,zamanında 4 olurmu hesapları az yapmadık,yeri 7 demiştik,7 neyse birden bedelliyi bahane edenler pat 8.65 yaptırdı,ünyede gitti 5 üstüne,ama kaya gibi gittiği yer sağlam,bunun sağlam olması için şirketin el atması lazım...şu anda mal dağıtıyor izlemi var,görüntü o,7.06 gösterdi,belki 7 altına salma yapar,ama 6.90-7 çok önemli,sadece oraya dikkat derim,mutlaka bir yerlerden dönecek...ytd.
Yer İmleri