Gazcı diye bana soyluyorsaniz sayın refaba, ben gazcı değilim. Evet 20 30 ları bekliyorum, yine soyluyorum ama bunu daha once de dediğim gibi herhangi bir teknik veriye gore degil, sadece geçmişteki hareketlerinden yola çıkarak tarih tekerrür eder mantığıyla yazdım. Siz diyorsunuz ki bilmem kac yıldır bu kağıdı takip ederim vs.. benim de yaşım 45, ben de üniversiteden beri yatırımın içerisindeyim kendi çapımda.. uzun yıllardır bu piyasada olmak yada 20 yildir afyon da olmak borsayı, hisse senetlerini, vadeli opsiyonları vs bildiğimizi göstermez.. tekrar soyluyorum, benim 20 30 beklentim gecmise yönelik hareketleridir, teknik dayanak değildir cunku bu kağıtta teknik işlemiyor.. haaa derseniz ki sizin teknik bilginiz yok, bu rakamları görmez, o da sizin fikrinizdir, saygı duyarım, herkesin teknik bilgisi az çok kendine.. ama gazcı lafı uygun degil eğer bana itafen yazdiysanız cunku 20 30 diyen bildihim kadariyla benim..
Sonuc olarak kimse benim lafimla alim satim yapmasin elbet, ben kendi beklentimi soyledim, ama diger forumlardaki 3 5 hesapla girip gazlayanlardan biri hic degilim.
Neyse çok uzattım, amacim tartışma değil, aciklama yapmaktı.

Saygılar.
 Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
Ayıp denen bir durum var,yatırımcı boşuna küfürü basmıyor,hadi bizi geçtik,çünkü kurtlarlan dans ediyoruz yıllarca,peki yeni yatırımcıyı bu vaziyette borsaya nasıl sokacaksınız,tahminime göre çoğu 8 üzerinden hisse aldı 8.25 tavan yaparken,8.65 gösterdi malı aşağıya çaktı,onlar çakarken biz çakmadan boşalttık,peki 8 üstü maliyetli olanlar sattımı,pek sanmıyorum,çünkü forumda gazcılar çoktu 20-30 rakamları dile getiriyorlardı,ben ise 9 belirttim hedefimi,baktım 9 yaptırmadı başladı debelenmeye anında postaladım gitti,valla borsanın çivisi çıkmış,tavsiyem kimsenin gazıylan hisse almayın,uzuncuyum derken önceden belirttiğim gibi sizi uzatırlar,bu hisseye ben 20 senedir takılırım,yani ciğerini bilirim,sadece bunun değil çoğunun,zamanında 4 olurmu hesapları az yapmadık,yeri 7 demiştik,7 neyse birden bedelliyi bahane edenler pat 8.65 yaptırdı,ünyede gitti 5 üstüne,ama kaya gibi gittiği yer sağlam,bunun sağlam olması için şirketin el atması lazım...şu anda mal dağıtıyor izlemi var,görüntü o,7.06 gösterdi,belki 7 altına salma yapar,ama 6.90-7 çok önemli,sadece oraya dikkat derim,mutlaka bir yerlerden dönecek...ytd.
Yatırım Tavsiyesi Değildir