bu arada yaklaşık bir yıldır bu hisseyi takip ettiğimi söylemek istiyorum..ilk yarıyılda 50 milyon ciroya karşılık 2,5 milyon kar yapmıştı ..ikinci yarıyılda ise 119 milyon ciro ve 4,750 milyon kar yapmayı başardı...toplam bir yılda ise 169 milyon ciro ve 6,750 milyon da kar yapmayı başardı...

ciro müthiş artmış...kar da iyi artıyor..bu gün merak ettiklerimi şirket ile görüşerek sordum..öncelikle bu müthiş ciroyu ticaretten mi üretimdekileri satarak mı yaptınız diye sordum...bana 40 adet örme makinaları olduğunu ve bunların şu anda avcılardaki fabrikamızda üretim yaptıklarını söylediler...ayrıca tıpkı bilici tekstil gibi fason üretim de yapabildiklerini söylediler...bir yerde uygun bir mal bulmuş iseler bunu alıp kar ile sattıklarını söylediler..amaç kar etmek değil midir diye de sordular..bu konuda bence sonuna kadar haklılar...

politen işinde son yarıyılda iyi satış yapamadıklarını ve zarar ettiklerini sordum...bunu politen fabrikasını hadımköyden avcılardaki tekstil fabrikamızın 300 metre yakınına taşımalarından dolayı o işlerin aksadığını söylediler o yüzden de o bölümden istedikleri performansı yakalayamadıklarını ama 2020 yılında böyle bir sıkıntılarının olmayacağını zaten orası için yeni de bir makina aldıklarını söylediler...yani bu yıl politen sektöründen 1,5 milyon zarar değil de iyi de bir kar yapacaklarını söylediler..

bu korona virüsü ile hem tekstilde hem de politen işinden ciro ve kar artışlarını beklediklerini ama henüz o nedenden dolayı işlerinin açılmadığını çünkü eski stokların henüz tükenmediğini söylediler...yani çindeki siparişlerin kendilerine kaymasını beklediklerini söylediler..tabi virüsün türkiyeye de sıçramaması şartı ile dediler..