Alýntý Originally Posted by erdals Yazýyý Oku
Sayýn Cautionary Hocam,
Öncelikli olarak çok aydýnlatýcý, güzel bilgiler paylaþtýðýnýz için teþekkürler.
Malumunuz üzere Covid 19 salgýný hafiflemeye baþladý, kontrol altýna alýndý gibi...
Bu süreçte küçük yatýrýmcý daha çok gýda, saðlýk sektörüne yöneldi.
Salgýnýn bitiþine göre bu sektörlerde satýþ olacaðý da muhakkak...

Hocam, salgýn sonrasý için öne çýkacak sektörler muhakkak olacaktýr.
Önemli olanda o sektörleri þimdiden ön görerek ona göre pozisyon almaktýr.
Hangi sektörlere, þirketlere yatýrým yapalým,ön görüþünüz nedir?

Saygýlarýmý sunuyorum, hayýrlý kazançlar diliyorum.
Gýda hisselerine aman dikkat diyorum ben de...Ulusoy un hala portföyümün en aðýrlýklý hissesi olmasýna raðmen bunu söylüyorum...saðlýk daha orta vadeli düþünülebilir, özellikle deva kýsa vadede çok primlense de orta ve uzun vadede daha iyi yerlere gelecektir.

Gelelim covid sonrasýna...burada pek çok belirsizlik var hala...bu konuda fýrsat oluþacak hisseler konusunda bekleyip, resim netleþince karar verme taraftarýyým...þimdilik sadece tarýmýn artan önemi nedeniyle traktör sektörü iyi olur diyorum... ayrýca ambalaj sektörü de olumlu etkilenecektir.. nihai hedef hisseler için biraz daha beklenmeli bence.

Alýntý Originally Posted by Ahmetmutlu Yazýyý Oku
Sayýn Erdals, sorunuza saðlýk sektöründe ertelenen acil olmayan tedavilerin tekrar baþlayacaðýný ekleyerek Sayýn Cautionary Hocam deðerlendirebilirse çok teþekkür ederim. Ayrýca pandemi döneminde Türk Saðlýk sektörünün baþarýlý hamleleri Saðlýk Turizminde Türkiye'yi ön plana çýkartabilir mi? Umarýn sorunun anlam ve deðerini bozmamýþýmdýr. Þimdiden Teþekkürler.
Bir sektörün iyi olmasý demek, borsadaki sektör temsilcisi hisse iyi olacak demek deðil..bu nedenle çok iyi bþr sektörde olsa da, kesinlikle alýnmayacak hisseler vardýr...patronu sorunlu, iþ ahlaký düzgün olmayan þirketlerden her durumda uzak durmalý...hastane sektörü konusu hala belirsiz gözümde, turizmin bir alt sektörü gibi ele alýnabilir..önce insanlarýn covid sonrasý yaþam tarzý nasýl þekillenecek onu görmek lazým ( iç pazarýn hastane sektörü Ýçin önemli bir fýrsat oluþturmadýðý görüþündeyim).