Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Şimdi amerikaya gitmişsin.Orda iş bulmuşsun,bu işi becerecek aklın tahsilin zekan sosyal becerin var ve bunların tümünü amerikanın hizmetine adamışsın.Kusura bakmayın ben bu adamın neyiyle gurur duyacağım ki,keşke ondan daha az başarılı bir adam onun yerine eğitim alsaydı ama memleketimizde kalsaydı daha iyiydi.Yanlış anlamayın benim iki yeğende amerikada.Biri odtü mezunu mühendis ,resmen iş bulamadı memlekette,gitti amerikaya doktora falan şimdi google a girdi.E onca yıl ona ailemizin yaptığı yatırım ne oldu.Şimdi bu değer amerikaya hizmet ediyor.Maalesef memleketimizin durumu bu.Bir türk olarak benim yeğen dahil bu tarz insanların neyiyle gurur duyayım aslında bu olay benim için bir ayıp vesilesi.
Yazdıklarınıza katılıyorum. Gençlerimize yatırım yapıp onları kaybetmek ülke için ciddi kayıptır. Bu ülkenin yetenekli gençlerinin geleceklerini bu ülkede görmemeleri başarısızlığımızdır. Ancak o gençleri yetiştirip çağın gereklerine göre donatabilmemiz bence hala başarı.
Not: bazı profesörleri tvde izlerken veya çevremde bazı niteliksiz öğretmeleri görünce bende utanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi