Originally Posted by
Acemibrscı
umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar
Yer İmleri