Arama sonucu : 6821 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    abd borsasında düşüş, bir kaç kötü gelişmenin üst üste gelmesi ile başladı.
    İstihdam verisinin beklenenden kötü gelmesi, çin ile konsolosluk kapışması, USD nin günlerdir değer kaybı(Aslında bu trump ın istediği şeydi.) ve endeksin zirve seviyelerine biraz erken gelmesi filan. Belki bilmediğim başka etkende vardır.

İlk etapta 3140 görünüyor.

S&P ye ne zaman aşağıda hedef versem, o hedefe gelmeden daha yukarıdan dönüyor. Totem oldu denir ya.
    Ben yine aşağıda hedef vereyimde, o yukarıdan dönsün.

3140 teknik destek olarak görünüyor.

1 Ağustosta Rusya ile karşılıklı yolculukların başlıyacak olması, almanya nın, Antalya, Muğla ve Aydın illerini yasak dışı bırakması, dovizde kısa süreli bir psikolojik rahatlama getirir. tayyip ve ailesi öyle bir doviz harcatıyorlarki devlete, altından FED olsa kalkamaz. Orman yetmez USD basmaya. Bu ailenin her işi dovizle. FED altlarında olsa direk İstanbula 42 tane kanal açmaya başlamışlardı hemde USD ile. ethem sancağa IHA yapması için IHA fabrikalarımızı hibe ederdi sorada ethem den IHA satın alırdı USd ile, derken TR yahudilerine almanya da alman mühendislere yerli ve milli araba yapmaları için AVRO verirdi, japonlara avro ile marmara denizinde 72 köprü yaptırırdı hepside kasımpaşaya çıkardı filan fıstık.

Her neyse.

Piyasa ekranını yeni açtım, BISTin abd borsası düşüşüne direnmesi long tutanlar açısından sevindirici.

---

Bu arada hfko buğusu üstünde reklam bırakmış. Site kurallarına aykırı olsa gerek.
    Son düzenleme : alicemal; 24-07-2020 saat: 17:58.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •