Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
Günlük 5.000 vaka olduğu zaman tek bir tanw tanıdık kişide covid tespit edilmedi. Uzaktan şunun şusuda yakalanmış dıdının dıdısının babası ölmüş gibi muhabbetler oldu ancak son bir ayda hem ankarada hem rizede 10 a yakın akrabamda (en fazla ikisininin birbiriyle bağlantısı var) 5-6 tane iş yerinde 40 ın üzerinde bakanlıkta 20 tane bizim sitenin oldupu karşı 3 blokta 100 e yakın sayıştayda, 100 e yakın gelir idaresi başkanlığında, 50 ye yakın bir bakanlıkta, en az 10 tane kamu bankası şubesinde 1 i qyvalıkta olmak üzere 5 yapı kredi şubesinde duydum bunlar ilk hamlede aklıma gelenler saysam daha çıkaeırım günlük 5.000 vakada tek bir tanıdık yokken günlük bin vakada sıra bana ne zaman gelwcek moduna girdim. Acilde ki beyfendide hiç bi b.k duymuyormuş hadi oradan ayakta mı uyoyon sen acilde
Sv ayhan53,
Virüsle ilgili duyarsızlığı görünce yazmaktan vazgeçmiştim. Yazını görünce dayanamadım, son kez yazıp kapatayım konuyu kendi açımdan diye düşündüm.
İsmi ömli değil, X hastanesi. Mart, Nisan aylarında günde 17-20 civarında covid pozitif bildiriyordu merkeze. Mayıs ve Haziran aylarında 3-7 arasında idi. Temmuz ayında bu sayı 40-50 bandına, Ağustos ayında ise 80-90 bandına çıktı. Buna rağmen tek kelime yazmadım çünkü toplum artık bu konuda iyice duyarsız hale gelmiş. Cehalet bu düzeyde ise kime neyi nasıl anlatacaksın.
Son olarak, yeni yetme trollerin şaklabanlıkları da hiç çekilmiyor bu yaştan sonra. Karşılarına aldıkları ile kendince alay ettiklerini zanneden, normalde yazamayacakları ama iktidarın verdiği cahil cesareti ile yazdıkları acınası yazılar ise hiç mi hiç çekilmiyor. Cevap yazmayı bile zaman kaybı görüyorum.