Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Maalesef var öyle ,şu anki realite bu.Ha bu realiteyi değiştirmeye gücümüz yeter mi ,vay kefere deyip gemileri yakabilirmiyiz tabi üstünde çok düşünülmesi gereken konular.Ama benim aklıma takılan bir mevzu var.Temel arkadaşı moşe nin gözüne durup dururken bir tane yumruk çakmış.Moşe naptın temel demiş biz arkadaşız niye yumruk attın.Temel e siz de isayı çarmıha germişsiniz pis yahudi demiş.Moşe de iyi de temel bu 2000 yıl önce oldu.Temel ben anlamam ben yeni duydum demiş.Şimdi bu karasuları olayı yeni değil,bu ara ne oldu da bu kadar güncelleşti nedir olay pek çözemedim.Ha osmanlının eski hakları hala bizim olarak görülüyorsa o kadar çok konu gündeme gelir ki altından kalkamayız.En son küçük enişte suriyede bir macera yaşattı bize ,sonuç 4 milyon suriyeli yeni vatandaş oldu.
Yunanistan kamyon gibi ilerliyor. Karasuların 12 mile çıkarılma konusu raftaydı. Onuda bilerek ortaya çıkardılar. Bugün ilginç bir şey gördüm.
“Siyasete girmeden önce uluslararası finans sektöründe çalışan Miçotakis, 2003 yılında Davos'ta "Geleceğin Liderleri Platformu"na seçilmişti.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi