-
Hala batı borsalarının %10 altındayız.
Ege krizide sönümlendi, savaş çıkmadı. Virus den çıkış aşamasında dünya, ekonomik veriler tüm dünyada iyiye gidiyor. Her ne kadar virus ikinci dalga başlamış olsada trilyonlar sebebi ile görmemezlikten geliniyor.
Biz ise satıştayız. Tabi bizde siyasi gerginlik çok fazla ama detaylı bakarsanız aynı önemdeki siyasi gerginlikler batı ülkelerindede var. Almanya abd ile yıllardır kapıştı, fransa ordusu her yere saldırıyor, İtalya yıllardır batının en kötü ekonomilerinden, İspanya Fransa viruste ağır ikinci dalgayı yaşıyor, hollandanın en büyük genelevi iflas etmiş. abd dünya ile kapışmış, kendi halkı ayaklanmış devlet başkanı kendi halkının yarısını tehdit ediyor, geçinebilmek için durmadan karşılıksız trilyonlar basıp ordu ile parasını değerli tutmaya çabalıyor.
Bizdeki ana sorun kötü yönetim. Kötü yönetimi seçen bilinçsiz yanlış eğitilmiş halk, halkı bilinçsiz kötü eğitimli hale getirense siyonist yahudiler.
Her neyse... fazla geri gidince olmuyor.
BIST yeşil kapadı ama kötü yerdeyiz. Gerideyiz.
Sebebi SANIRIM dün yazdığım gibi, papaz olayı ve sonrası balinalar "temettü ve fiyat yükselişlerinden kazanamıyoruz. Ülkede gelecek diye bişey görünmüyor. Yükseltsek satamayız. En iyisi fazla yükseltmeden BIST hisse senetlerini kullanarak viop da soygun yapalım." demiş olmalılar.
Hareketler bunu gösteriyor.
bankaları 3 ve 5 F/K ları ile zararına kim satar.? Hemde virus dibi göründükten sonraki toparlanma aşamasında. Hemde düzenli olarak satılıyor korku satışıda değil.
Hisseden 1 kaybedelim, viop kaldıraçlarından 3 kazanırız hesabı yapıyorlardır.
BIST olması gerekenin epey altında yukarı aşağı sallayıp duruyorlar. başka açıklama olamaz. Balinalardan biride fetö grubu olabilir, yukarıda şüphelerimi ve göstergeleri açıkladım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri